Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti kijöttök a heterókkal?
Nekem sosem voltak heteró fiú barátaim. Vagy meleg/bi srácokkal, vagy lányokkal tudtam mindig is csak barátkozni. A heterókkal beszélgetni sem szeretek, teljesen más világ számomra, így nagyrészt kerülöm is őket 😅
Ezzel csak én vagyok így, vagy más is?
19 éves fiú vagyok
Csak heteró barátaim vannak
Melegekkel próbáltam haverkodni
De pár alkalom után megdugtam őket az meg már azért nem olyan
Nekem csak heteró fiú barátaim vannak. Őszintén nem szeretem a lányokat, és nem csak testi értelemben, hanem lelkileg se. A legtöbb nő személyisége számomra visszataszító, mindig játszmáznak, nem kommunikálnak egyenesen, nagyon sok nő el van szállva magától ("én nő létemre bizos nem...", a faszi teremtsen meg mindent, az oldjon meg mindent... nagyon sajnálom heteró férfitársainkat, az biztos). Egy heteró sráccal mindig tudom hányadán állunk, mert megmondja mit szeretne és mit nem, mindent meg lehet beszélni normálisan. Szerintem srácokkal sokkal őszintébb kapcsolatokat lehet ápolni.
Meleg haverjaim meg azért nincsenek, mert egyrészt nem sok meleg van a közvetlen környezetemben, másrészt ha egy meleg férfival meg van a bizalom, a közös érdeklődés, ott valószínűleg nem csak barátság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!