Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lesz, ha a kutatók találnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha a kutatók találnak módot arra hogy a melegek heterókká váljanak?

Figyelt kérdés
Ha valakinek sok-sok meleg párkapcsolata volt korábban, és erre emlékezne a heteróvá válása után, képes lenne feldolgozni? Nem lehet, hogy homofóbbá válna, de közben önmaga régi énjétől is undorodna, vagy esetleg más homofóbok elítélnék, mert valaha meleg volt(simán kinézném belőlük...)?
2015. okt. 10. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinném, hogy valaki azt mondaná, ő szeretne más identitást, mint amilyenje van...
2015. okt. 10. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Ezt ki tudja most megmondani :D

Én csak akkor szoktam undorodni az exeimtől, ha kiderül róluk valami durva dolog, viszont nem kizárt az sem, amit te mondasz.

Rengeteg (tényleg rengeteg) olyan homofób van, akik csak azért utálják a melegeket, mert még önmaguknak sem merik bevallani a saját másságukat.

Szóval, ha valaki annyira nem tudta elfogadni magát, hogy vállalkozott egy ilyenre, akkor valószínű, hogy másokat sem fog elfogadni

Amúgy valszeg rengeteg szülő hurcolná el a gyerekét, és "változtatná" heterová annak beleegyezése miatt, és összességében ez a "gyógymód" még a mai állapotnál is messzebb sodorna minket az egyenlőségtől.

2015. okt. 10. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
kutatóknak nem kéne, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk. inkább a rák gyógymódja izgasson és ne a melegek. ez nem egy betegség amit kezelni kéne. nekem régen volt barátnőm. és még emlékszem is rá. mégse undorodok tőle miután "meleggé váltam". mivel már akkor se voltam heteró. ha valaki csak fiúkkal volt aztán lesz egy barátnője, nem lesz heteró max biszex, aki most egy lányt szeret.
2015. okt. 10. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Elég izgalmas társadalmi problémákat vet fel a dolog. És még azt mondják nincs értelme a társadalomtudománynak! :D
2015. okt. 10. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

Ilyen hülye kérdést komolyan.. Mert minek válnának heterókká? -,-"....

Barom.

2015. okt. 10. 21:56
 6/13 Ask Me ***** válasza:
87%

Nem fognak, mert nincs rá szükség és nem mert létezik. Ez a természet ajándéka. Én ajándéknak fogom fel, mert különlegessé tesz a másságom és köszönöm így jó nekem.

Mindenki aki a más mint a többség, különleges adottságokkal rendelkezik. Látom magam körül a fiatalokat akik mások és az idősebb korosztályon is látszik az az életminőség amit képviselnek. A többségi társadalom egyes rétege szeretné csak ezt mindenkivel elhitetni minden csatornán. Azt hogy ez nem normális és ezt nem kell elfogadni...na meg persze hogy ez gyógyítható, mintha betegség lenne. Annyira betegség ez mint amennyire a heteroszexualitás.

2015. okt. 10. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
lol
2015. okt. 10. 23:43
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Aki épp hogy felfedezte és zavarja vagy fél tőle az kipróbálná esetleg és lehet úgy érezné, mintha "normálissá" vált volna - kb. mint amikor valami születési rendellenességet plasztikáznak (nem kérek lepontozást, nem azt mondtam, hogy én tartom annak, hanem hogy minek érezhetné valaki). Aki meg már régebb ideje tudja magáról vagy jól érzi magát a bőrében az meg nem kérne belőle. Pl. belegondolva én sem szívesen változnék heteroszexuálisról homoszexuálissá, csak mert valaki azt mondta, hogy az a normális és jó állapot...
2015. okt. 11. 01:28
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Aki szerint melegnek lenni rossz dolog és meg akarná változtatni a saját szexuális orientációját, az már most homofób, nem csak a heteróvá válása után lenne az.
2015. okt. 11. 06:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Melegként mondom, hogy teljesen megérteném azokat az embereket akik úgy döntenek, hogy megváltoztatják. Ez nem a homofóbiáról szól, szimplán csak arról, hogy a társadalmi normák nyomasztása miatt sok meleg érzi úgy, hogy könnyebb lenne az élete, hogyha heteroszexuális lenne. Példának okáért ismerek olyat, (bár nem lesz túl ismeretlen a történet) aki elmondta a szüleinek, mire ők közölték vele, hogy innentől kezdve nem tekintik fiuknak és teljesen kitagadták az otthonából, a családjából. Szerintem egy ilyen trauma után merné azt mondani a homoszexuális illető, hogy megváltoztatná az érdeklődését, csakhogy visszakapja a családját.

És pont ezzel van a probléma, hogy egy családban valaki meg mer tenni ilyet, hogy megtudja a saját fiáról hogy homoszexuális, és emiatt megutálja. Ezért van az, hogy sok meleg lesz öngyilkos, vagy csak szimplán antidepresszánsokra szorul. Igen, ez a "gyógymód" sok problémát megoldana.

De lehet a megfelelőbb gyógyszer az lenne, ami az emberek agyára hat, és kilöki azt a parazitát, ami megakadályozza a homoszexualitás elfogadását, és ezzel homofóbbá teszi az embert. Na ezt kutathatnák azok a tudósok...

2015. okt. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!