Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak nehezen egymásra, akik megértenék egymást?
Lehet, hogy ezek a nagyon értelmes nők eleve akkora előítélettel közelednek egy-egy kérdéshez, hogy a fától az erdőt sem látják?
Már a buta, előítéletes kérdésfeltevés is elviszi az alapkérdéstől a lényeget.
Feltettél egy kérdést. Ahelyett, hogy "értelmiségiként" azokra förmedsz akik vették a fáradtságot és leírták a gondolataikat, esetleg elgondolkodhatnál mások véleményén.
Válasz, hogy legyen mibe belekötnöd, mert csak trollkodsz:
Azért panaszkodnak, mert megtehetik. Itt van egy teljesen anoním oldal amin lehet panaszkodni, és ha kipanaszkodták magukat visszatérnek az ennek ellenére is működő kapcsolatukhoz. A jó kiállású, diplomás, nyelveket beszélő gazdag férfiak közül akit érdekelnek a normális nők, az talál magának, aki plázacicára, trófeára hajt az meg keresgélhet amíg akar, ha értelmes, saját értékével tisztában levő nőt lát már menekül.
Kedves előttem szóló!
Lehet, hogy a kérdés volt mélyebb és öszetettebb, emiatt jeleztem, hogy a " nem is olyan okos/helyes/pénzes" - válasz nekem már értékrendje miatt is kevés?
Arról, hogy milyen helyzetben vagyok, nem szóltam. Csupán látok egy tendenciát és megdöbbent, milyen diszharmónikus párkapcsolatokat látok magam körül.
Amit a kis agyad hozzátett, az nem engem minősít.
Lehet minden hozzászólásba belekötni és ki dumákat keresni minden mondatra, de én mindig is a tettek embere voltam.
Ami számomra azt jelenti, hogy ahelyett, hogy itt filozofálsz, hogy mi a baj veled (bár te esetedben mindenki mással van a baj), kint a nagyvilágban cselekszel és magad rájössz.
Keress és találj! Ha nem találsz mégsem, akkor valamit rosszul csinálsz!!!
Kedves okoska!
Annyira a tettek embere vagy, hogy itt osztasz (persze alappal, jogosan), hiszen ha én teszem azt, hiba, ha te, jogos eljárás.
Ugyan, ne bohóckodj már, annyira vagy hiteles mint egy zsák krumpli a halpiacon. Elemi szövegértési gondjaidon pedig nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!