Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért találnak nehezen egymásr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találnak nehezen egymásra, akik megértenék egymást?

Figyelt kérdés
Csak részben vonatkozik szexuális részre a kérdés. Miért panaszkodik annyi nő, hogy nem elég kemény a párja az ágyban? Hogy nem kapja meg azt, amire vágyik? Mindezek közben sok jó kiállású, diplomás, nyelveket beszélő, nem is földönfutó domináns férfi hiába keresgél? Nem egy ilyet látok és nem értem az okát. 35 F

2015. máj. 27. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves barátom! Magyar-történelem szakos középiskolai tanár vagyok, 12 éve. Szerintem zárjuk le ezt a beszélgetést azzal, hogy tévedtél, buta és frusztrált vagy, és észosztásodra ember nem kíváncsi.

A próbád erősen besült.

Szervusz.

2015. máj. 31. 01:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha olyan vagy mint az én töri tanárom, akkor problémák vannak. Ő is nagyon, de nagyon el volt szállva magától, és mindenhol mást hibáztatott, de kapcsolatot nem volt képes összehozni és mindenkivel bunkón bánt.

Legfőképpen a szebb lányokkal az osztályban, akikkel nagyon próbált flörtölgetni, feltűnően és zavaróan, és amikor ők lerázták a közeledését állandóan szekálta és feleltette őket.

2015. jún. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!