Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha a kutatók találnak módot arra hogy a melegek heterókká váljanak?
Ez butaság, már bocsánat. Tegyük fel, hogy létezik ilyen dolog. Miért ne tudná elfogadni a múltját? Nyilván emlékszik rá, hogy meleg volt, és azért csinálta. Pl. én lány vagyok, gyerekként játszottam barbie babákkal. Felnőttként már természetesen nem teszem, de nem furcsálom, hogy régen ezzel játszottam, hiszen tudom, hogy gyerek voltam, és azért foglalt le. Az embernek amúgy kis dolgokban tud változni az ízlése időnként (zene, étel stb.) Nem undorodom magamtól, amiért régen megettem a paradicsomot, most meg nem. Hiszen nem az emlékeimet törlöd ki.
Én egy heteroszexuális nő vagyok, de így képzelem.
És mért válna homofóbbá? A homofób nem egyenlő a heteroszexuálissal, ki is kérem magamnak. Nyilván megértené saját régi énjét, épp hogy elfogadná.
De mindez persze feltételes mód.
Rengeteg fajta ember és élethelyzet van... ugye nem hiszed azt, hogy egyetlen válasz létezik?
De azt úgy tűnik, esélytelen, hogy a mi életünkben ebből legyen valami. Az orientáció forrását se nagyon tudjuk behatárolni, nemhogy irányítani. A "katolikus átnevelőtáborok" ex-gay movement tudtommal semmi olyan sikert nem tudott felmutatni, amit én annak fogadok el.
(nem akkora kunszt melegként nemszexuális - heteroszexualis életmódot folytatni, 20 évig én is azt tettem, sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!