Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti kijöttök a heterókkal?
Nekem sosem voltak heteró fiú barátaim. Vagy meleg/bi srácokkal, vagy lányokkal tudtam mindig is csak barátkozni. A heterókkal beszélgetni sem szeretek, teljesen más világ számomra, így nagyrészt kerülöm is őket 😅
Ezzel csak én vagyok így, vagy más is?
19 éves fiú vagyok
Én max kamaszként barátkoztam lányokkal, mert ez a műmacsó, "én vagyok a helyi vagány csávó" típusú srácokkal nem igazán tudtam kijönni. De később, kb 20 éves kor felett inkább hetero fiúkkal/férfiakkal barátkoztam, mert a nők drámázása a semmin, meg az egymás fúrása/hátbaszúrása nem az én stílusom.
Mondjuk hozzáteszem én elég férfias, heterós férfi vagyok, tényleg nem mondanák meg rólam, hogy érdekelnek a fiúk is :)
#5 “érdekelnek a fiúk is” – tehát biszex vagy.
Úgy nyilván könnyebb velük barátkozni, azért szólt a kérdés kifejezetten melegekhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!