Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Láttatok már meztelen pasit élőben?
Figyelt kérdés
Tetszett nektek a látvány? Hol láttátok? Mennyire néztétek és mely testrészeit?nov. 26. 17:46
21/31 anonim válasza:
Egyébként igen, láttam már. A kollégista társamat a szobámban.
22/31 anonim válasza:
Én is kollégista voltam. Közös zuhanyzó. Az alattunk lévő évfolyam, a saját évfolyamom és a felettünk lévő évfolyam összes kolis srácát láttam meztelenül.
23/31 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de eddig két mutogatóst láttam :) Legalábbis azt mondták rá. + Részegen fürödtek éjjel a Balatonban meztelenül ketten, igaz, sötét volt. De akkor alig hittem a szememnek, mert 2 srác jött egy szórakozóhelyről, énekeltek, be voltak nyomva rendesen, egy helyen megálltak, ruha le és durr bele.
24/31 anonim válasza:
Persze, hogy láttam meztelen pasit élőben, már akkor is, amikor még fogalmam se lehetett róla, hogy meleg vagyok. És szerintem mindenki látott már, aki volt uszodában, strand vagy fürdőhely közös öltözőjében és zuhanyzójában.
25/31 anonim válasza:
Bi vagyok de munkám miatt sok meztelen pasit látok
26/31 A kérdező kommentje:
25# Mit dolgozol? 🙂
nov. 27. 13:31
27/31 anonim válasza:
Én már gyerekként úgy voltam vele, hogy jó látni más srácokat meztelenül.
Voltak is rá alkalmak. És szerettem és szeretek is más fiúkkal együtt meztelenül lenni.
Szerintem jó meztelennel lenni, főleg többen, társaságban.
Nekem nagyon tetszik egy meztelen srác látványa, és ha nem szexuális indittatású a meztelenkedés, akkor még föl se áll a farkam. Úgyhogy simán vagyunk lankadt farokkal egymás előtt.
28/31 anonim válasza:
Szerintem gyerekként mindenki látott meztelenül más srácot.
De amúgy igen, láttam meztelenül srácokat.
Lankadt és álló farokkal is.
És én is voltam már jó sok srác előtt és sráccal közösen meztelen.
És szeretek is meztelenül lenni egyedül is, de társaságban méginkább.
29/31 anonim válasza:
Láttam sokat. Tetszett. Nem emiatt lettem meleg.
Hülyén lett feltéve a kérdés...
30/31 anonim válasza:
Én a bátyámat elég sokat látom meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!