Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszos melegek, ti hogyan oldjátok meg a zuhanyzást, hogy ne izguljatok fel?
nah az van, hogy szeptembertől koleszos vagyok és már régebben is izgattak a srácok, de ilyen helyzetben még nem voltam, hogy fiúkkal együtt kell lennem meztelenül és ez nekem elég nyomasztó és rettegek, hogy fel fog állni.
Úgy szoktuk, h 4-en vagyunk egy szobában és mindig egyszerre megyünk, de van mikor már mások is vannak ott, így még több srác előtt kell meztelenül lennem
Próbáltam már, hogy előbb vagy később megyek el, mikor senki sincs, de akkor meg szobatársaim csesztettek, hogy miért vagyok kihúzó.
nem tudok természetesen viselkedni, míg ők meg meztelenül baromkodnak, meg futkoznak, meg simán bemennek ketten egy zuhany alá.
Hogyan oldjam fel a feszültségem?
Jah és ráadásul az egyik szobatársam focizik és nagyon jól néz ki, meg a teste is és engem tart a legjobb barátjának (én is őt).
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt
Egyetemi kollégium is létezik, ahova 18-19 évesen kerül be az ember...
Én 3 évig voltam koleszos de nem volt ebből probléma, kis önuralommal elkerülhető hogy felizgulj. Ne nézz oda, ne is gondolj semmi szexuálisra stb.
Mondjuk az is igaz hogy én az esetek többségében egyedül voltam a zuhanyzóban, nálunk nem volt ilyen hogy együtt járjunk fürdeni (őszintén szólva ezt heteró srácoktól elég furcsának tartom, lehetséges hogy van bennük némi hajlam hogy ezt erőltetik?). Ki lehetett tapasztalni hogy milyen időpontokban vannak sokan, illetve kevesen, én pedig igyekeztem a kevésbé népszerű időpontban menni tusolni.
Egyet értek a 7essel! Állj hozzá lazán! Ha nem stresszelsz rá, lehet hogy nem is fog felállni
Ha mégis bemerevedsz, mondd hogy mindentől áll. Poénként ellőheted, hogy túl jól néztek ki srácok 😃
Ha szerencséd van, akkor valaki négyszemközt megkérdezi, hogy meleg vagy és azért áll e fel - és ha mákod van, a focista barátoddal esetleg mégközelebb kerültök 😉😃
Egy a lényeg ne stresszelj rá! Ha állni akar, hadd áljon 😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!