Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Koleszos melegek, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszos melegek, ti hogyan oldjátok meg a zuhanyzást, hogy ne izguljatok fel?

Figyelt kérdés

nah az van, hogy szeptembertől koleszos vagyok és már régebben is izgattak a srácok, de ilyen helyzetben még nem voltam, hogy fiúkkal együtt kell lennem meztelenül és ez nekem elég nyomasztó és rettegek, hogy fel fog állni.

Úgy szoktuk, h 4-en vagyunk egy szobában és mindig egyszerre megyünk, de van mikor már mások is vannak ott, így még több srác előtt kell meztelenül lennem

Próbáltam már, hogy előbb vagy később megyek el, mikor senki sincs, de akkor meg szobatársaim csesztettek, hogy miért vagyok kihúzó.

nem tudok természetesen viselkedni, míg ők meg meztelenül baromkodnak, meg futkoznak, meg simán bemennek ketten egy zuhany alá.

Hogyan oldjam fel a feszültségem?

Jah és ráadásul az egyik szobatársam focizik és nagyon jól néz ki, meg a teste is és engem tart a legjobb barátjának (én is őt).

2019. szept. 28. 18:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk szerencsére csukható zuhanykabinok voltak, így nem volt ilyen problémám, mondjuk nekem nem a felizgulással lett volna bajom, hanem szimplán szégyenlős vagyok. Kondiban meg csapatsport edzés után viszont előfordult, hogy én is zuhanyoztam mások előtt.

Lehet probléma van a hormonjaimmal, meg már volt fiatalabb koromban, de nekem ilyen öltözői/zuhanyzós pucérkodós látványtól még sose állt fel a farkam.

És igen, valóban nehéz természetesként kezelni azt, ami nekik természetes, de ha már eleve vetted az akadályt, hogy hármójukkal pucérkodj, akkor vedd lazán, ha feláll, hidd el, legkevésbé fognak arra gondolni, hogy azért áll fel, mert rájuk izgultál.

Szerintem nem azért állna fel, mert rájuk izgulsz, hanem ha az ember nem szokott hozzá a pucérkodáshoz, az már elve izgalmi állapot (nekem ez a tapasztalatom).

Max cikiznek vele, de vedd lazán, én is ott basztam el az életemet, hogy mindig mint valami szégyenlős kényes hercegnő viselkedtem, ezért nem bírok a mai napig normálisan viszonyulni heteró srácokhoz (mármint haverkodás szempontjából), meg természetesen viselkedni a társaságukban.

27/F

2019. szept. 28. 23:40
 12/19 anonim válasza:
0%
Atszokni reggeli zuhanyra?
2019. szept. 29. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha nyomaszt es rettegsz akkor meg ugyse fog felallni, mert a stressz lankaszto.
2019. szept. 29. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Elméletben nekem is rohadtul felállna ilyen öltözői látványokra... csak ahhoz azért ellazultabb helyzet kell. Ennyi mindenki között feszengve, szorongva, napi stressz, stb. nem menne, hogy ágaskodjon.
2019. szept. 29. 22:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha az elmúlt egy hónap alatt nem állt föl a zuhanyzóban, talán a maradék nyolc és felet is megúszod majd.

Ha mégse, kezeld úgy, hogy ez természetes számodra!

2019. szept. 29. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Engem is izgatnak a sracok, ket eve koleszos vagyok, de nagyon ritkan volt olyan hogy felallt kozos tusoloban.. (Egyszer kicsaptam befele fordulva mert nem akart leallni es mar mentem volna torulkozni..) De szerintem mivel tartasz tole hogy felall es parazol, nem fog, mivel tudod hogy ez nem erotikus helyzet csak furdotok es tul akarsz lenni rajta szoval nem hiszem hogy problemad lesz ezzel ha eddig nem volt.
2019. szept. 29. 23:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A 11-essel és 16-ossal értek egyet. Hat évig éltem csak és kizárólag fiúk között, s ugyan MOST visszagondolva akkor a legtöbbet megk@rtam volna, de akkor ez eszembe se jutott, hiszen a legjobb barátaim voltam akkor és most is azok.

Baromkodj velük, ha tetszik, futkozz ide-oda velük, de először a saját meztelenségeddel kell tisztába lenned.

Feszültségoldásra ugyanez vagy egy szem Valeriana gyogyó, hogy bízzál valamiben, ha a válaszokban nem hiszel.

Nekem is volt olyan osztálytársam, akinek felállt tesióra után - két gyerekéért küzd most apasági perben, de nem meleg - nekem nem állt fel és meleg vagyok.

Lehet mindent kontrollálni, kicsit figyelj magadra!

Engem is izgatott sok barátom teste, de tudtam, hogy nem kaphatom meg őket. A legjobb testű srác feleségének és a legjobb barátom feleségének is megmondtam, mi a szitu velem: azóta nem féltékenyek és többet beszélek/találkozom velük, mint a férjükkel.

Perpill. ez Téged nem segít, hanem talán az üzenetem eleje.

KITARTÁS!

2019. okt. 5. 05:41
 18/19 anonim válasza:
Igazából legjobb haverjaimmal mentem mindig, és rájuk sosem állt fel.
jún. 17. 01:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
5 évig voltam koleszos és csak a folyosó végén volt zuhanyzó. Néha sokan is zuhanyoztunk együtt mindenki meztelenül. De egyrészt volt válaszfal ami valamennyire takart, másrész sosem állt fel és mást sem láttam. Az itt lévő történetek valószínű kitalált fantáziák.
jún. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!