Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pároddal hogy oldjátok meg az együtt zuhanyzást/fürdést?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom,hogy a legtöbb pár együtt mosakodik. De én ezt nem értem,én egyedül is alig férek be.
20/f
2017. jan. 1. 04:14
1/8 anonim válasza:
nem kéne dagadtnak lenni, aztán oké :D
2/8 anonim válasza:
Többnyire felváltva használjuk a fürdőt. Szerencsére más időben járunk dolgozni, úgyhogy reggel készülődésnél nem zavar, mert mire elfoglalnám a fürdőt már kész van, este meg ráérünk aki amikor akar tud zuhanyozni. De valószínűleg akik együtt mosakodnak azok nem panelban laknak :D De nagyobb fürdő esetén meg ha ilyen duplán van a kagyló ( [link] akkor már könnyeben kivitelezhető. Ha nagy a zuhanykabin még azt is lehet közösen, de ott meg akkor vita lenne hogy ki álljon a zuhanyrózsa alá, akkor meg olyan kell amikor száz irányból jön a víz, de az meg elég drága. Végeredményben azt hiszem ezt nagyobb ház esetén lehet megoldani ahol telik ilyenekre, kisebb lakásban mini fürdővel ezt én se értem hogyan tudna egyszerre 2 ember normálisan mosakodni.
3/8 anonim válasza:
Na jó én a mosakodáshoz hozzácsaptam a reggeli mosakodást ami pl. fogmosás meg ilyenek azért írtam hogy egy csap 2 embernek kevés :D Kissé későn van már nekem, de akkor kérdező csak a kádra/zuhanyra gondoltál? Utólag belegondolva lehet félreértettem a kérdért :D Szilveszter sok volt a pezsgő :O
4/8 anonim válasza:
Egy kádba elférnek ketten is, nyilván nem egyszerre mosakodnak, hanem egymást mosdatják pl., máskülönben mi értelme lenne?
5/8 anonim válasza:
Együtt füledèsnèl neem a patent tisztaság a cél, hanem az érzéki légkör :) ^^
8/8 anonim válasza:
Az egyutt zuhanyzas/furdes igazabol szex, csak nem ugy hivjuk, mert a furdoszobaban kezdodik altalaban, a befejezes mindig kenyelmesebb az agyban :D (kiveve ha valami miatt csak a furdoben tudjuk megoldani, pl gyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!