Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más melegeknek is volt hasonló élményük gyerekkorukban?
Röviden leírom:
Kb 5-6 éves lehettem amikor reggel felkeltem és mentem a konyhába és látom, hogy anyum meg apum bevannak zárkózva a szobába. Aztán meghallották, hogy ébren vagyok és kijöttek. Anyum rendesen felvolt öltözve, de apum csak egy pólót vett fel és jóformán alul semmi nem takarta. És mikor megláttam a farkát akkor lefagytam. Szószerint sokkot kaptam. Nem tudtam akkor gyerekként elképzelni, hogy ott a szobában mi történhetett, de azt éreztem hogy valami nagyon erőteljes izgalom, valamiféle feszültség elönti a testemet, aztán olyan 1 perc múlva meg merevedésem lett. Ez az eset nagyon mély és szinte elfelejthetetlen nyomot hagyott bennem. Annyira hogy most 25 évesen is úgymond kísért. Szerintem ez az egyik oka annak, hogy meleg lettem. Illetve, hogy most fiatal felnőttként is ennyire vonzanak engem a férfi nemiszervek. Voltam már ezzel pszichoterápián is, a szakember rendkívül megértő volt nem ítélt el. Ez persze jól esett, de attól még ugyanúgy állandóan a szemem előtt van az apám látványa.
Az lenne a kérdésem, hogy más családokban is előfordult már hasonló? Valamint, hogy más melegeket is ennyire vonz a farok látványa? Lehet összefüggés az ilyen gyerekkori élmények között?
Őszintén szólva nekem kicsit megnyugodna a lelkem ha tudnám, hogy nem vagyok ezzel a “problémával” egyedül
F/25
Hát ilyen félig lankadt félig merev állapotban volt.
Mint utólag összeraktam képet nyilván szexeltek a szobába mint minden normális házaspár.
Azon is sokat gondolkodtam, hogy a pénisz látványa miért okozott ekkora hatást rám.
Amióta az eszemet tudom a fókusz mindig is a péniszre volt irányítva mert nekem gyerekként volt fitymaszűkületem. A szüleim elég bénán kezelték ezt a szituációt. Először befenyítettek hogy befog gyulladni a fitymám aztán ezzel a szöveggel rátudtak venni arra hogy elmenjek anyummal a korházba. Több hónap volt mire ez a nehézség megoldódott, de addigra már elég “rossz szemmel” tekintettem a saját péniszemre.
Emlékszem mikor apámét láttam a legelső amit megfigyeltem hogy az ő fitymája más mint az enyém…
De egyébként olyan túl sokszor nem láttam a szüleimet meztelenül, anyámat egyáltalán nem, apámat meg csak hébe- hóba
Azért elég sok családban jellemző volt, sőt még most is, hogy együtt fürdik a szülő és gyerek, vagy fiatalabb testvér látja idősebbet meztelenül. Ha ez váltaná ki a homoszexuálist, akkor már régen kihalt volna az emberiség, mert mindenki meleg lenne... Szóval kizárhatjuk azt a hülyeséget, hogy ez bármilyen mértékben befolyásolta volna a szexuális orientációd.
Láthatóan téged eleve érdekelt a pénisz, ahogy a hetero kisfiúkat meg az, hogy a kislányok szoknyája alatt mivan.
Hány éves vagy? A melegség nem
Ok kérdése ahogy a heteróság se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!