Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más melegeknek is volt hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más melegeknek is volt hasonló élményük gyerekkorukban?

Figyelt kérdés

Röviden leírom:

Kb 5-6 éves lehettem amikor reggel felkeltem és mentem a konyhába és látom, hogy anyum meg apum bevannak zárkózva a szobába. Aztán meghallották, hogy ébren vagyok és kijöttek. Anyum rendesen felvolt öltözve, de apum csak egy pólót vett fel és jóformán alul semmi nem takarta. És mikor megláttam a farkát akkor lefagytam. Szószerint sokkot kaptam. Nem tudtam akkor gyerekként elképzelni, hogy ott a szobában mi történhetett, de azt éreztem hogy valami nagyon erőteljes izgalom, valamiféle feszültség elönti a testemet, aztán olyan 1 perc múlva meg merevedésem lett. Ez az eset nagyon mély és szinte elfelejthetetlen nyomot hagyott bennem. Annyira hogy most 25 évesen is úgymond kísért. Szerintem ez az egyik oka annak, hogy meleg lettem. Illetve, hogy most fiatal felnőttként is ennyire vonzanak engem a férfi nemiszervek. Voltam már ezzel pszichoterápián is, a szakember rendkívül megértő volt nem ítélt el. Ez persze jól esett, de attól még ugyanúgy állandóan a szemem előtt van az apám látványa.

Az lenne a kérdésem, hogy más családokban is előfordult már hasonló? Valamint, hogy más melegeket is ennyire vonz a farok látványa? Lehet összefüggés az ilyen gyerekkori élmények között?

Őszintén szólva nekem kicsit megnyugodna a lelkem ha tudnám, hogy nem vagyok ezzel a “problémával” egyedül

F/25

jan. 5. 22:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Előtte is már meleg voltál, így születtél.
jan. 6. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Meztelenül fürödtem apámmal anyámmal, ez természetes dolog.

Ettől nem leszel meleg hogy meglátod apád farkát félkeményen, heteró lettél volna akkor közömbös lettél volna vele. De már akkor se voltál az.

jan. 6. 10:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam apám farkát, nem vagyok meleg, akkor most mi van?

Az összes gyerekünk naponta lát minket meztelenül, kezdhetünk aggódni az unokák végett?

jan. 6. 11:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-6 éves kor a személyiség fejlődésnek az egyik kritikus korszaka. Ha kérdező annak előtte is látott volna meztelen embereket, akkor az apja félmerev nemiszerve nem hatott volna rá ilyen sokkolóan.
jan. 6. 14:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedagógiai tudással nem hiszek abban, hogy ettől meleggé lehet válni. Még nagy trauma hatását is csekély esetszámokra teszik és nem tudják egyértelműen bizonyítani.
jan. 7. 23:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Emellett pedig sorsban hiszek többnyire.
jan. 7. 23:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsi ként együtt fürödtem apukámmal, úgyhogy nekem nem volt meglepő ami a lába között volt.

Meg tudtam, hogy ugyan az mint az enyém.

Úgyhogy ezt a lefagyást én nem tudom annyira megérteni, hogy mi miatt volt.

jan. 8. 07:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert meglátod a szüleidet pucéran nem valtoztat a sexualitásodon.
jan. 8. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azért lettél meleg mert akárkinek a farkát megláttad gyermekként.

Nekem is voltak szexuális élményeim 6 évesen amikor egy akkor 13 éves kölök látványától 15 másodperc alatt elélveztem az iskolában, természetesen teljesen szárazon, és nem tudtam akkor hogy mi történik velem!

Aztán felnövekedve a fiatal felnőttkoromig teljesen hetero kapcsolataim voltak, és csak sokkal később jöttem rá, hogy bi vagyok, és érdekel a férfiak teste is sexuálisan.

Az hogy anno mi történt velem az iskolában elsősként ekkoriban "világosodott" meg számomra, illetve ebből számomra az is egyértelmű, hogy nem külső ingerek, behatások miatt lettem BI, hanem DNS szinten BI vagyok.

Egy 6 éves gyerek még semmit nem tud a sexről, nem is foglalkozik vele, nincsenek elszabadult hormonjai stb. ártatlanul működik ahogy ahogy a belső vezérlése intézi....

jan. 12. 17:43
 20/23 Lacás1976 ***** válasza:
93%

Szerintem nem ezért lettél meleg mert kiskorodban láttad apád nagy cerkáját, hanem mert már genetikailag benned volt. Mindenesetre mint emlék biztos kitörölhetetlen.

1 es fel tud állni 6 évesen. Nekem már ovodából van egy olyan emlékem hogy a zuhanyzóba felállt...

jan. 12. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!