Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már kamionos férfivel szexuális kalandod, parkolóban lesz.ptad vagy hasonló?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 12:58
2/14 A kérdező kommentje:
Mesélsz róla? Mi volt, hogyan stb.?
2023. okt. 22. 14:27
3/14 anonim válasza:
Sajnos nem volt.
De egyszer hátha:)
5/14 A kérdező kommentje:
4: Akkor minek írtál? Szerintem te se tudod. Vagy csak be vagy tépve... :D
2023. okt. 22. 18:18
6/14 anonim válasza:
Nekem is volt, passziv vagyok, o volt az aktiv, tobbit priviben elmeselem ha valakit erdekel
7/14 anonim válasza:
Volt felkérés de nem mentem bele. Higiénés okok miatt. Egy kamionban ez nem biztosított. (Túrós faszú büdös izzadt kamionosok nem vonzanak).
8/14 anonim válasza:
Előző, van kamionban zuhanytálca használatára lehetőség, kérdés, hány kamionos él ezen lehetőséggel.
Én szívesen szopnék autósokat, kamionosokat, csak sajnos vidéken élek, nem pedig autópálya közelében. Ha valaki Győr körül kocsikázik és 45 évesnél fiatalabb (18-45 közötti), egy alap szimpátia esetén szívesen leszopom titokban, jöhet privát. Privátban kiderül, melyik útvonalon jár az illető, ettől függően megoldható.
Vékony testalkatú vagyok, viszonzás nélkül is szopok.
9/14 anonim válasza:
Fordítva volt, én pihentem a parkolóban és egy srác odajött, megkérdezte, hogy leszophat-e, én pedig igent mondtam.
10/14 A kérdező kommentje:
9: Ez jól hangzik Te is kamionos vagy? Izgi lehetett. :o)
jún. 25. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!