Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más melegeknek is volt hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más melegeknek is volt hasonló élményük gyerekkorukban?

Figyelt kérdés

Röviden leírom:

Kb 5-6 éves lehettem amikor reggel felkeltem és mentem a konyhába és látom, hogy anyum meg apum bevannak zárkózva a szobába. Aztán meghallották, hogy ébren vagyok és kijöttek. Anyum rendesen felvolt öltözve, de apum csak egy pólót vett fel és jóformán alul semmi nem takarta. És mikor megláttam a farkát akkor lefagytam. Szószerint sokkot kaptam. Nem tudtam akkor gyerekként elképzelni, hogy ott a szobában mi történhetett, de azt éreztem hogy valami nagyon erőteljes izgalom, valamiféle feszültség elönti a testemet, aztán olyan 1 perc múlva meg merevedésem lett. Ez az eset nagyon mély és szinte elfelejthetetlen nyomot hagyott bennem. Annyira hogy most 25 évesen is úgymond kísért. Szerintem ez az egyik oka annak, hogy meleg lettem. Illetve, hogy most fiatal felnőttként is ennyire vonzanak engem a férfi nemiszervek. Voltam már ezzel pszichoterápián is, a szakember rendkívül megértő volt nem ítélt el. Ez persze jól esett, de attól még ugyanúgy állandóan a szemem előtt van az apám látványa.

Az lenne a kérdésem, hogy más családokban is előfordult már hasonló? Valamint, hogy más melegeket is ennyire vonz a farok látványa? Lehet összefüggés az ilyen gyerekkori élmények között?

Őszintén szólva nekem kicsit megnyugodna a lelkem ha tudnám, hogy nem vagyok ezzel a “problémával” egyedül

F/25

2024. jan. 5. 22:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen élményem, kb ennyi idősen. Nálam úgy történt, hogy apám aludt, nem volt betakarva és ahogy forgolódott, kilátszott a farka. Valamivel épp játszottam és amikor arra fordultam, totálisan lefagytam, ugyanez a feszültség és izgalom, amit te is írtál. Percekig csak reszkettem. Én sosem láttam szüleimet meztelenül amúgy, legalábbis emlékem csak erről az egyről van. Megmagyarázni nem tudom az érzést, de nem ettől lettem meleg, abban biztos vagyok.
2024. jan. 23. 19:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy mint mondtam, szerintem nem ettől lettem meleg, hanem inkább úgy gondolom, hogy ez volt az első jele, hogy az vagyok.
2024. jan. 23. 19:45
 23/23 anonim válasza:
100%
Nekem vándor táborban volt az első. Azt hiszem 5 vagy 6.-osak voltunk. Mikor elküldtek bennünket zuhanyozni, akkor nekem kicsit megmozdult ott lent. Nem állt fel de kezdeti állapotban volt. Meg 1-2 táboros társam ki is röhögött. Aztán életem során még sok hasonló élményem volt.
2024. jan. 31. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!