Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha OnlyFansen meg akar győzni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha OnlyFansen meg akar győzni, valaki hogy fizessek és nézzem meg a videóját akkor az tényleg ő lehet, vagy lehet, hogy kiadta valakinek hogy írogasson az ő nevében?

Figyelt kérdés

ma 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:
73%

Csak webadminok. Kettőre én is feliratkoztam anno, de feltűnő volt, hogy egyáltalán nem is tudta, miről beszéltünk néhány órával előtte, teljesen más stílusban írogatott, és bár az egyik srác magyar névvel volt, külön kérte, hogy angolul beszéljünk, valamint pár percen belül mindig jött válasz, függetlenül attól, hogy délután kettőkor, vagy éjjel háromkor írtam.

Le is mondtam mindkettőt gyorsan, mert csak nagy kamu az egész, ahogy egyébként az összes többi ilyen is.

ma 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!