Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha szexhaverságba akar az ember csókot?
A csók bizalmi dolog és érzelmeket feltételez. Szexhaverok általában orál és anál téren vannak egymás életében.
Nagyon ritka,ahol csók, vagy egyéb érzéki gyengédség van. Egyébként pedig ritka az, aki jól csókol.
Szerintem amiatt mert félnek hogy valami többet (is) érezhetnek
Volt egy fwb-m (barátság extrákkal) többször találkoztunk csak úgy és lógtunk együtt mint szexeltünk de amikor volt, akkor csókolózntunk és összebújtunk, ölelkeztünk
Aztán a srác ghostolt, nem adott rá okot miért de szerintem azért mert ezek miatt többet érezhetett, semmi ilyet nem mondott de az arcára rá volt írva minden
Szóval a legtöbben ezért nem szeretnének szerintem illetve még annyi ötletem van hogy amiatt mert nem bíznak meg az illetőben, mert vadidegennel én sem csinálnék ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!