Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy mostanában ilyen sok meleg ember van? Főleg fiatalok.
"Szerintem sincs sok."
Pedig sok a becsavarodott ember! Egyre több!
Nincs több.
40éves elmultam, faluban lakok
Nagyapám isten nyugosztalja mindenkiről mindent is tudott.
60évvel ezelőtt, még nyiltabban megélték a kocsmában mint most.
Volt vagy 50főmeleg, aki meg élte másságát biszexualitását
Legalábbis nálunk ebben a faluban.-a kocsma szombat este nyilvános házként működött csak épp senki nem fizetett kurásért csak ittak.
2200fő ből jelenleg 2vagyunk nyíltan melegek, és van 1 együtt ment meleg pár.
Kb. 30meleg srác akiről tudok
De elmúltak 30évesek és minden tekintetben szüzek pedig normálisak dolgosk nem kattosak.
És van még vagy 20fő biszex, ő alattuk azt értem megnősült 2-3gyereket össze hoztak viagrával, de ennyi is volt az összes szexuális életük.
A kérdésed régebben nálunk több meleg volt mint jelenleg, igaz pasik nem éltek együtt mindegyiknek volt felesége, gyereke csak épp minden héten ment a kocsmába az ami most egy meleg szaunába.
Nagy volt az öngyilkosságok száma is, ami minden féle okból lehett, de ez is benne volt hogy katolikus hite miatt nem tudta feldolgozni.
De nálunk a pap és a kántor is meleg volt és így "elfogadott" dolog volt.
Hát nálunk a környéken pont, hogy kevesebb van, régen (2014-2018 között nagyjából) sokkal több ember volt Gayromeon, akkor még a régi felület volt, és emlékszem, hogy 4-5 oldal volt az akkor épp online felhasználók száma a környéken, folyamatosan jöttek az új emberek.
Most konkrétan egy kezemen megtudom számolni az épp aktív profilokat, és heti 1 új profil ha van az se maradt fent sokáig.
Más helyekről nem tudok nyilatkozni, Veszprém megyéről ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!