Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt/van meleg osztálytársad?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/van meleg osztálytársad? Honnan tudtad/tudod, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
ma 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Zsigeri megérzés. Igazam is lett. :) Különösebb gondot nem okozott, mert olyan gimibe jártam, ahol a 70 éves férfi némettanárunk egyszer arra jött be, hogy b**iztak, és az óra első 15 perce azzal ment el, hogy elmondta, miért nem b**izunk. És nem azért, mert ráerőltették ezt a "lipsi LMBTQ" témát, hanem mert meggyőződéssel hitte, hogy nem ettől lesz jó vagy rossz egy ember.
ma 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Középsuliban volt és ami a legszörnyűbb hogy ilyen simulós fajta az még hogy meleg egy dolog de hogy nem tudta tiszteletben tartani az aurát az gázos volt,és amikor arréb löktem még neki àllt feljebb.
ma 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt. Igazából lehetett sejteni róla kinézet és viselkedés alapján. Haverom volt amúgy és be is jött nekem, de visszautasított és letagadta, hogy meleg. Viszont azóta több ismerkedős app feldobta.
ma 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!