Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/van meleg osztálytársad? Honnan tudtad/tudod, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
ma 21:31
1/3 anonim válasza:
Volt. Zsigeri megérzés. Igazam is lett. :) Különösebb gondot nem okozott, mert olyan gimibe jártam, ahol a 70 éves férfi némettanárunk egyszer arra jött be, hogy b**iztak, és az óra első 15 perce azzal ment el, hogy elmondta, miért nem b**izunk. És nem azért, mert ráerőltették ezt a "lipsi LMBTQ" témát, hanem mert meggyőződéssel hitte, hogy nem ettől lesz jó vagy rossz egy ember.
2/3 anonim válasza:
Középsuliban volt és ami a legszörnyűbb hogy ilyen simulós fajta az még hogy meleg egy dolog de hogy nem tudta tiszteletben tartani az aurát az gázos volt,és amikor arréb löktem még neki àllt feljebb.
3/3 anonim válasza:
Volt. Igazából lehetett sejteni róla kinézet és viselkedés alapján. Haverom volt amúgy és be is jött nekem, de visszautasított és letagadta, hogy meleg. Viszont azóta több ismerkedős app feldobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!