Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelenthet valamit?
Osztálytalálkozón egy meleg barátom kérte tőlem, hogy cseréljünk pulóvert, aztán egész este abban aludt. Másnap visszaadtam neki az övét, de az enyémet egy hónap után kaptam vissza tőle. Így jelezte volna, hogy bejövök neki, vagy csak én látok bele többet a kelleténél.
Rólam szerintem nem sejti, hogy meleg vagyok.
Kérdezd meg tőle alsógatyát cseréltek-e...
Vagy mutass neki egy szexi alsógatyát amit tökre csak a melegek hordanak de tutira, és hogy ilyet fogsz venni. Mit szól hozzá tetszik-e neki...
Szerintem kölcsönös lehet a szimpátia, hiszen azt írod, hogy pulóvert cseréltetek, viszont nem csoda, ha nem kaptad vissza a tiédet, mivel azt írod, hogy a csak a derékszíjadat adtad neki vissza másnap.
--> "cseréljünk pulóvert, aztán egész este abban aludt. Másnap visszaadtam neki az övét, "
Ez valami óvodai buli lehetett?
Bármelyik cucc, amin perec vagy hal volt jelnek felvarrva, azt coke vissza, mert az az enyimi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!