Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzek így; talán meleg/b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így; talán meleg/bi vagyok?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok (másodéves), és véletlenül összefutottam egy volt osztálytársammal, leültünk egy padra és beszélgettünk, hogy kivel mi történt az érettségi után. Nagyon jófej volt, sokat nevettünk, és a beszélgetés egy pontján rátette a kezét a combomra. Nagyon meglepődtem, hirtelen felkeltem, kicsit meg is remegtem, de valamiért ott maradtam, visszaültem a padra. Ezután rögtön megkérdezte, hogy meleg vagyok e? Én mondtam, hogy nem. Ő csak mosolygott, és azt mondta ok. Megjegyzem, nem vagyok homofób, de ez tényleg meglepett. Elköszöntem tőle, hazamentem, de mostanáig izgat a gondolat, hogy mit akart tőlem. Ha visszagondolok az érintésére kicsit felizgulok, amitől kellemetlenül érzem magam, mert ez nincs rendjén. Nem voltam sráccal, nem vagyok meleg, de valamiért így érzek. Mitől van ez? Talán mégis meleg/bi vagyok?

2020. júl. 27. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha rég volt szexuális együtt léted, vagy még nem is volt

A combod lehet egy erogén zóna

Amitől beindulsz. , ha nem izgatnak egyébként a fiúk

Nem hinném hogy meleg vagy.

Max biszex.

2020. júl. 27. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig le akarod-e szopni vagy hogy megdugjon V fordítva or not.
2020. júl. 27. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Sztem max csak bi vagy.

Ha izgat téged akk próbáld ki

2020. júl. 27. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg enyhén biszex vagy.
2020. júl. 27. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a gondolat izgatja a fantáziám higy együtt egymásnak verni de mégse tartom emiatt binek magam. Lehet tehetnénk egy próbát. ;)
2020. júl. 27. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem ennyi idősen lehetne több eszed. Ha nőkkel voltűl, izgatnak szexuálisan, akkor max bi lehetsz. Ha nem, akkor lehet, hogy meleg. Ezt rajtad kívül senki nem tudhatja.
2020. júl. 27. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

"Ha visszagondolok az érintésére kicsit felizgulok, amitől kellemetlenül érzem magam, mert ez nincs rendjén."

Semmi gond ha felizgulsz rá, ha végül rájössz hogy fiúval is élveznéd akkor is minden rendben van. Nem kell ettől félni.

2020. júl. 28. 01:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A tipikus butácska hozzáállás, hogy ha valaki biszex, vagy meleg, az nincs rendjén...:D Ő finoman bepróbálkozott, szerintem a szándéka, a jelzése elég egyértelmű, és lássuk be, hogy a reakciód alapján te sem zárkózol el valamiféle nyitottság elől, noha az elijedésed a szinte megszokott első reakció. Magaddal kell szembenézni, és magadban kell elhelyezni, mit éreztél. De csakis őszintén. Ez persze nem könnyű. Hogyha meg arról van szó, amit írtál, akkor ne halogasd, az önfelismérés később nehezebb.
2020. júl. 29. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!