Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy meleg barátomnak hogy úgy érzem többet érzek iránta mint barátság?
Figyelt kérdés
Nem csak az a célom hogy közöljem vele a dolgot , hanem az hogy késöbb több is legyen mint barátság , hogy érdemes elmondani ?2019. febr. 15. 22:36
1/6 anonim válasza:
úgy érzem többet érzek irántad mint barátság, szeretném, hogy több is legyen ebből.
2/6 anonim válasza:
Hát, ha te is meleg vagy; akkor szerintem tök simán, tök könnyedén, de lehetőleg ketten legyetek jelen, nem kell hozzá közönség is. Maximum azt mondja, hogy nem lesz semmi többb, vagy pedig kipróbáltok egy-két dolgot. De énszerintem érdemes lehet kipróbálni. Én arra gondolok, hogy itt egy picit más a helyzet , mint a heteróknál, szóval énszerintem nyugodtan megkérdezheted, nem fog emiatt eltaszítani magától. Énszerintem.
3/6 anonim válasza:
*Egyébként énszerintem heteroknál se mindenhol divat, ott se minden esetben szakítja meg az egyik fél az összes kapcsolatot a másikkal, ha az szerelmet vall neki; csak megbeszélik intelligensen, hogy barátságnál nem lesz semmi több, és akkor ennyi. Szóval énszerintem, meg ha nagyon jó barátok vagytok, akkor meg főleg; nyugodtan elmondhatod neki, beszélhetsz neki az érzéseidről.
4/6 anonim válasza:
*Csak nem fog tőle megutálni. Sőt, ha még te is bejössz esetleg neki, lehetnek dolgok. Akár párkapcsolat, akár csak tényleg 1-2 dolgot kipróbálni, megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!