Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veszprémben van normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszprémben van normális meleg srác, aki csak barátkozni szeretne? 23/F

Figyelt kérdés

2018. dec. 2. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
57ezres egyezemi város szóval biztosan akad olyan is.
2018. dec. 2. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos eddig nem ezt tapasztaltam :"D.

A társkeresőkön sajnos nem találkoztam még normális emberrel.

2018. dec. 2. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
A huszonhárom hozzám képest már idős - én sokkal fiatalabb vagyok -, de biztosíthatlak afelől, hogy a te korosztályodban is vannak! :) Sajnos rengeteg a rasszista, és a homofób, még a színvonalasabb középiskolákban is, ezért csak kevesen vállalják fel, és nyílnak meg igazán mások előtt. Talán érdemes lenne az adventi vásárban ismerkedni emberekkel.
2018. dec. 2. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 hány éves vagy?:)
2018. dec. 2. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan. Én bi vagyok, és idősebb nálad, de már minden korosztály megkeresett.Van köztük olyan akivel csak beszélgetni szoktam, aki lelki gondjait osztja meg velem.
2018. dec. 2. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én veszprém környéki vagyok 27 éves meleg.

Sok meleg és bi fiú van veszprémben, bár a társkeresőkön nem annyira. Személyesen jobb ismerkedni, meg szórakozóhelyen.

Sok olyan is megkeresett már aki hetero kapcsolatban van, de ki szeretné próbálni :)

2018. dec. 3. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
van :)
2019. febr. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!