Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális/megszokott egy párkapcsolatban, h az idősebb fél 'többet tesz bele' a kapcsolatba, érzelmi, anyagi, szempontból is? (meleg kérdés)
Működhet... de megvan az esély rá, hogy a nyújtott támogatásért, nem 100% ban azt kapja az idősebb fél, mint amit elvárt, és akkor jönnek a szemrehányások, hogy bezzeg én mindent megadtam neked...
Sosem előnyös hosszútávon, ha az egyik fél lényegesen többet visz a kapcsolatba mint a másik, és ez független attól hogy az idősebb vagy a fiatalabb az aki többet visz a kapcsolatba.
Hány éves vagy?
Azert szamit a korod mert nem mindegy, hogy te 40 vagy o meg 57, vagy te 17 o meg ketszer annyi, 34.
Te 25 vagy, o 42 egeszen mashol vagytok az eletben, o mar hosszu eveket vegig dolgozott, te lehet,hogy meg egyetemre jarsz. Egeszen masok emiatt a sajat magatokkal szembeni elvarasok stb
Szerintem nem biztos,hogy tul sok de okozhat nehezsegeket de azokat meg lehet oldani
Ha anyagilag többet bele ad, én azt hangsúlyoznám, hogy nem várom el stb.
Viszont a masik támogatást szeretet stb. Ahhoz hozzá tudsz járulni költség mentesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!