Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire normális/megszokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális/megszokott egy párkapcsolatban, h az idősebb fél 'többet tesz bele' a kapcsolatba, érzelmi, anyagi, szempontból is? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
A párom 17 évvel idősebb nálam, nyár óta vagyunk együtt, szeptemberben hozzáköltöztem. Jól megvagyunk, kölcsönös a szeretet/szerelem, de mégis folyamatosan azt érzem, h ő többet ad, és emiatt van egy kis lelkiismeret furdalásom. Beszéltem vele erről, ő is tudja, érzi ezt, de azt mondta, h neki így is jó. Aki volt már ilyen párkapcsolatban, ahol többet adott, mint kapott - ez tényleg nem elsődleges szempont, és lehet így hosszabbtávon működőképes egy kapcsolat?
2018. nov. 14. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy?
2018. nov. 14. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Működhet... de megvan az esély rá, hogy a nyújtott támogatásért, nem 100% ban azt kapja az idősebb fél, mint amit elvárt, és akkor jönnek a szemrehányások, hogy bezzeg én mindent megadtam neked...

Sosem előnyös hosszútávon, ha az egyik fél lényegesen többet visz a kapcsolatba mint a másik, és ez független attól hogy az idősebb vagy a fiatalabb az aki többet visz a kapcsolatba.

Hány éves vagy?

2018. nov. 14. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
én 25 vagyok. Miért, ez mit számít?
2018. nov. 14. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatok ritkán kiegyensúlyozottak. A gondozási ösztön, mint a kapcsolatok megtartásának egyik eleme, sokszor férfiaknál csak idősebb életkorban "jön elő". Egyébként is nagyon eltérő, hogy ki milyen módon fejezi ki a másik ember iránti kötődését.
2018. nov. 15. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azert szamit a korod mert nem mindegy, hogy te 40 vagy o meg 57, vagy te 17 o meg ketszer annyi, 34.

Te 25 vagy, o 42 egeszen mashol vagytok az eletben, o mar hosszu eveket vegig dolgozott, te lehet,hogy meg egyetemre jarsz. Egeszen masok emiatt a sajat magatokkal szembeni elvarasok stb

Szerintem nem biztos,hogy tul sok de okozhat nehezsegeket de azokat meg lehet oldani

2018. nov. 16. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyagilag többet bele ad, én azt hangsúlyoznám, hogy nem várom el stb.

Viszont a masik támogatást szeretet stb. Ahhoz hozzá tudsz járulni költség mentesen...

2018. nov. 25. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lelkiismeret furdalasod van igyekezz te is tobbet adni.
2023. aug. 15. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!