Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyás melegként?
A kérdésem arra irányulna hogy aki el akar kezdeni sportolni vagy csak egészségesebben élni az hogy kezdje el?
Gondolkodom azon hogy le kéne fogynom mert szeretnék jobban kinézni de jelenleg nincs rá erőforrás
Akik rendszeresen sportolnak tőlük kérdezem
Az olajos ételekről és cukros üdítőkről teljesen le kell mondani, csak egészségesen szabad enni? Az én bajom az hogy ha el is kezdenék sportolni (újra) akkor helyesen enni végképp nem lenne rá keret és egy bizonyos cukros üdítőről nem tudok lemondani bár már keverve iszom azaz egy pohár üdítő egy pohár víz
Édességet nagyon ritkán eszek nem szeretem mert nagyon keveset szeretem egyedül a torta ami jöhet de azt is különleges alkalmakkor
Ez az egész életmód hogy néz ki?
Nekem a jobb kezemen nincsenek ujjaim ezért olyan gyakorlatokat tudok csak csinálni ami kiegyenlíti a gerincem azaz nem húzza le csak jobbra vagy csak balra mivel gerincferdülésem van és ha tovább romlik életem végéig vas merevítőt hordhatnék ami egyben és egyenesen tartja a gerincem úgyhogy ilyen súlyzós edzések kizárva nálam egyáltalán van olyan edző aki ilyen állapotú emberekre van szakosodva?
Bocsi az összes visszaságért csak ez az egészséges életmód nekem full homály
Előre is köszi a válaszokat
Nem tudom, ez miért szexualitástól függ, de az egészséges kajálás a legfontosabb.
A cukros üdítőket alapból nem egészséges inni, legjobb a víz. Az édességgel is csínnyán kell bánni.
Elsősorban gyógytornászhoz mennék a gerincemmel, de mindenképp szakembert kéne fekkeresned.
No, kezdük az elején.
(1) A melegek számára is ugyanazok javasolhatók fogyáshoz, mint a nem melegeknek, a szervezetünk pontosan ugyanúgy működik, mint bárki másnak (NEM kell belekötni, hogy vannak kimutatott idegrendszeri különbségek, mint a hypothalamus elülső részének harmadik interstitialis magjának mérete, tudom, de ennek az égvilágon semmi köze nincs az anyagcseréhez).
(2) Nyilván az edzőterem, a futás elég nyilvánvaló mozgásforma, de közel sem csak ez létezik, mint sport, ott vannak a küzdősportok, labdajátékok stb.
(3) Ha nincs anyagcsereproblémád, ételérzékenységed stb., akkor semmiről sem kell lemondanod az égvilágon. A lényeg a mértéktartás, és az, hogy a tápanyagokat milyen arányban osztod szét. A finomított cukros ételeket sem azért érdemes fogyókúrában kerülni, mert fujjfujj cukor, méreg, ez baromság. Azért érdemes mérsékelni a finomított cukrok bevitelét, mert nagyon gyorsan emésztődnek, következésképp gyorsabban leszel éhes, miután ilyen kaját ettél. A szénhidrátok vonatkozásában az mondható el, hogy főleg nehezebben emészthető összetett cukrokat tartalmazó ételeket érdemes fogyasztani. De nem dől össze a világ, ha időnként megeszel egy Mars szeletet. :D Aminél már kevésbé lehet konkrétat mondani, az a fehérje és zsír kérdése. Vannak fehérje-alapú diéták, vannak olyanok is, amik zsírokra alapulnak, ezen kívül nagyon nem mindegy, hogy milyen az életviteled.
Sporttevékenységhez még: nem tudom, milyen fokú nálad az obezitás. Ha komolyabb elhízásról van szó, akkor érdemes pár kilót diétával leadni, és utána fokozatosan(!!!) elkezdeni sportolni. A szíved hálás lesz érte, és még jobban is fogod élvezni. :)
24/p
A kérdést azért írtam ebbe a kategóriába mert kifejezetten melegek véleményére vagyok kíváncsi
Kb 172-3cm vagyok és 83-4kg 8 évig küzdősportoltam hobbiból de 2019 óta offoltam
Az édességet tényleg nem csípem csak azt az egyet amit felsoroltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!