Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha melegként nem izgat a farok csak a lyuk?
Figyelt kérdés
Olyan szinten nem, hogy orálozni se tudok.
Az se izgat, ha dugom a partenerem és áll neki.
ma 08:09
2/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem baj.
Én szerettem volna a egy ilyen aktivval lenni egyszer.
3/9 anonim válasza:
Engem sem izgat a farok, csak a lyuk. Igaz, abból is csak a női.😁
4/9 anonim válasza:
sok aktív van aki ezt így gondolja, ez rendben is van
6/9 anonim válasza:
Nem baj viszont én pl elvárom az aktívtól, hogy kényeztessen. Nekem is jár a jóból. De nyilván mindenki más.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nekem full passzív létemre meg pont jól esne ez mert nem is akarom, hogy más foglalkozzon az én farkammal.
8/9 anonim válasza:
Ilyen aktivat akarok:)
Honnan vagy? Hány éves vagy?
9/9 anonim válasza:
Engem is a fenék izgat jobban de szeretem máshol is kényeztetni a partnerem. Az meg kimondottan felizgat ha a passzívnak is áll közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!