Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha van olyan ismerősöd aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van olyan ismerősöd aki nagyon bejön, és hajt a vágy, hogy lásd meztelenül, hogyan érnéd el, hogy lásd?

Figyelt kérdés

okt. 23. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Peldaul elhivod uszodaba, olyanba ahol tudod, hogy nincs kulon kabinos oltozo? En is igy lattam parszor havert. Egyikunk sem szegyellos de nyilvan kellett egy megfelelo korulmeny, hogy meztelenek legyunk.
okt. 23. 04:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elhívnám szaunázni, vagy fürdőbe, ahol együtt mennénk a férfi zuhanyzóba.
okt. 23. 06:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhívom olyan uszodába/strandra/fürdőbe/konditerembe ahol tudom hogy van külön férfi zuhanyzó.

Volt rá példa nemegyszer. Valakivel csak "lecsekkoltuk" egymást ilyenkor, de volt akivel több is összejött később.

Úgy szoktam csinálni, hogy a lehető legtöbb ideig lásson meztelenül, sokáig zuhanyzom, lassan öltözöm. Közben sokat beszélgetek vele, hogy meglegyen a szemkontaktus.

okt. 23. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze több ilyen is van
okt. 23. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Uszodába, öltözőbe simán el tudom hívni.

Vagy ha benne van, akkor egy felelsz vagy mersz is jó lehet erre.

okt. 23. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken túl én csináltam olyat is, hogy rábeszéltem vetkőzős játékra. Igaz hogy akkor még csak 13 évesek voltunk, felnőttként ilyesmi valószínűleg nem működne.
okt. 23. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én elhívtam fallabdázni mert utána együtt tusoltunk
dec. 4. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!