Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog vagy melegként. vagy inkább lennél heteró, és miért?
Sohasem lennék sem hetero,sem biszex.
Melegként pedig csak azért nem teljes a boldogságom,mert pont ma van napra hét éve,hogy nincs senkim.
Pontosítok. Nem a melegségem miatt vagyok boldogtalan. :D Azzal semmi bajom, teljesen rendben vagyok magammal. :)
24/p
"lenne egy "forgatókönyv""
Uhh, még a gondolatától is rosszul vagyok. Nagyon nem szeretem azt amikor helyettem akarják eldönteni, hogy nekem aztán mi is lehet jó, miket kéne csinálnom ekkor meg akkor, miket kéne elérnem addigra, hány gyereket kéne csinálnom, miért csak egy van, mikor jön a kistesó... brrrr!!! Menekülnék előle. Pont emiatt is örülök, hogy nálunk melegeknél nem talált ki ilyeneket a társadalom hanem mi magunk kitalálhatjuk, hogy mi legyen. Ahány pár annyiféle elképzelés. Az egyik legszebb dolog nálunk melegeknél, hogy nincsenek ezek az idióta nemi szerepek, hogy a nő vezeti a háztartást, takarít, főz, a férfi viszi ki a szemetet, enged előre az ajtón, a férfinak kell mindig hódítania, meghívnia a nőt, ez a munka "férfias", az a munka pedig "nőies" blablabla. Sokkal egyenlőbbek vagyunk. Ha most hirtelen heteróvá válnék akkor ezekkel is kell szembesülnöm, márpedig egy cseppet sem hiányoznak ezek. Nagyon nem irigylem a heterókat, hogy ilyenekkel vannak tele. Saját véleményem, hogy rabjaik a rendszerüknek.
Ha heteró lennék, akkor sem szeretnék családot.
És nem gondolom, hogy másokat kellene követnem.
Voltam bi is, talán még most is az vagyok, de már egy ideje csak férfiakkal van dolgom, illetve 2 éve kapcsolatban élek.
Volt barátnőm 6 évig. (19-25 éves korig) épp időben szakítottunk, mielőtt házasság, gyerek aktuális lett volna. A gondolat is kiráz ezektől. Amúgy kedvelem a gyerekeket, de saját otthonra nem kellene. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!