Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgatna egy heteró sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatna egy heteró sráccal szexelni melegként?

Figyelt kérdés
Ha pl a srác csak a dominája parancsára tűri el úgy is?
2023. febr. 17. 16:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez leginkább nemi erőszaknak hangzik.
2023. febr. 17. 16:09
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha bejön a csávó kipróbálnék egy ilyet.
2023. febr. 17. 16:09
 3/17 A kérdező kommentje:

Kedves 1. kommentelő!

Nem az hisz ő is dönthet úgy hogy kiszáll. Ez kérlek egy szerepjáték és annak egy büntetése. HA nem fér bele sehogy se a dolog akkor bármikor kimondhatja a menekülőszót. Látszik, hogy nem vagy jártas a témában.

2023. febr. 17. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Az erőszak, nem?
2023. febr. 17. 16:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Az is erőszak hogy a golyóit szorongatom. Az is erőszak hogy a fenekébe dugok egy vibrit. Azonban a kérdés, hogy beleegyezett vagy sem. EZ a kérdés.

Művelődj bátran a témában. Segítségedre lehet:

[link]

Azonban csak úgy mondj véleményt, hogy érted és ismered a hátteret. Anélkül ugyanis csak a jéghegy csúcsa alapján döntöttél arról hogy ez mekkora jéghegy.

2023. febr. 17. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Érti az csak kötekszik. Én izgalmasnak találom. Szívesen lennék én is részese.
2023. febr. 17. 16:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy heterót NEM. Pont azért hetero, mert akkor sem izgatja ha szubmisszív és a domináns fél utasítja (okos domináns fél egyébként sem kér olyat amitől a másik 110%-ra ódzokdik, nem lépi át a határokat). Max. azt izgatná aki egyébként biszex.
2023. febr. 17. 16:20
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Egy hetero miért egyezne bele? Ő pont azért hetero, mert nem vonzódik a saját neméhez.
2023. febr. 17. 16:20
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

BDSM művelő bi férfiként mondom, hogy szerintem is mindenki tudja hogy kiszállhat. Nincs olyan hogy nem. Azaz csak annyiban kényszer a dolog, hogy a domina feszegeti itt a csávó határait. Aztán vagy jól vagy rosszul. De a csávó is dönt ha elmegy. Azt dönti, hogy megteszi mert ezt kérte a domina. Lehet jutalmat kap érte vagy akármi. Én is tűrtem el olyat ami nem jön be azért hogy olyat kapjak meg amit nagyon akarok. Ez szerintem nem olyan ördögtől való. Bár tény, hogy nem szokványos. Bár voltam én már büntető farokként jelent párnál... :D Én így hívom mert csak a farkammal büntette a pasit a csaj. Szívesen csatlakoznék jelen story esetében is.

A heteró is belemegy hidd el. De mondjuk most úgy mond mindenki véleményt, hogy azt se tudja mit akar a domina. Lehet csak leszopja egy pasi a szolgát. Na abba még annyira nem is jár rosszul a heteró. És kibírja csukott szemmel. Nem tudjuk mit akar mégis döntöttünk helyette is. Nem fura? Azért felnőtt ember majd eldönti mit tűr és mit nem.

2023. febr. 17. 16:22
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Egy meleget nagyon is izgatna, a melegek pont úgy rá vannak gerjedve a "kíváncsi hetero"-ra mint a heterók a "két nővel lenni"-re.
2023. febr. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!