Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatna egy heteró sráccal szexelni melegként?
Kedves 1. kommentelő!
Nem az hisz ő is dönthet úgy hogy kiszáll. Ez kérlek egy szerepjáték és annak egy büntetése. HA nem fér bele sehogy se a dolog akkor bármikor kimondhatja a menekülőszót. Látszik, hogy nem vagy jártas a témában.
Az is erőszak hogy a golyóit szorongatom. Az is erőszak hogy a fenekébe dugok egy vibrit. Azonban a kérdés, hogy beleegyezett vagy sem. EZ a kérdés.
Művelődj bátran a témában. Segítségedre lehet:
Azonban csak úgy mondj véleményt, hogy érted és ismered a hátteret. Anélkül ugyanis csak a jéghegy csúcsa alapján döntöttél arról hogy ez mekkora jéghegy.
BDSM művelő bi férfiként mondom, hogy szerintem is mindenki tudja hogy kiszállhat. Nincs olyan hogy nem. Azaz csak annyiban kényszer a dolog, hogy a domina feszegeti itt a csávó határait. Aztán vagy jól vagy rosszul. De a csávó is dönt ha elmegy. Azt dönti, hogy megteszi mert ezt kérte a domina. Lehet jutalmat kap érte vagy akármi. Én is tűrtem el olyat ami nem jön be azért hogy olyat kapjak meg amit nagyon akarok. Ez szerintem nem olyan ördögtől való. Bár tény, hogy nem szokványos. Bár voltam én már büntető farokként jelent párnál... :D Én így hívom mert csak a farkammal büntette a pasit a csaj. Szívesen csatlakoznék jelen story esetében is.
A heteró is belemegy hidd el. De mondjuk most úgy mond mindenki véleményt, hogy azt se tudja mit akar a domina. Lehet csak leszopja egy pasi a szolgát. Na abba még annyira nem is jár rosszul a heteró. És kibírja csukott szemmel. Nem tudjuk mit akar mégis döntöttünk helyette is. Nem fura? Azért felnőtt ember majd eldönti mit tűr és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!