Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen melegként külföldön?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen melegként külföldön?

Figyelt kérdés
Merre vagy? Egyedül vágtál bele? Bejött? Van honvágyad?
okt. 25. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hol.. az arab világot nem javaslom
okt. 25. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Nyugati nagyvárosokat nem ajánlom, főleg a tömegközlekedésen lesznek gondok ha például megfogjátok egymás kezét. Párizs, Berlin, Köln, Bécs nagyon gáz volt a mindenütt ott lévő arabok miatt, legalja vagy a szemükben. London határeset. Úgy általában 2016-17 óta romlott rengeteget a helyzet.

Kínában 97 óta nem jár érte börtön (előtte járt, komoly mi?) de meleg ismerősöm szerint kinézik az embert nyilvános helyen.

Japán a szégyenlős emberek országa, ott még ölelés sincs, mindegy milyen nemű vagy.

Indonézia, Pakisztán, Irán, Szaud-Arábia, itt elvisznek a rendőrök.

Talán még Ausztrália egy melegbarát hely. Sydney, Melbourne.

Meg az USA, San Francisco-ban és Los Angelesben vannak a világ legnagyobb meleg közösségei.

Én itthon élek, de szoktam utazni.

okt. 25. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi 2-es a részletes választ, pont amúgy Németországon agyaltam.. :(
okt. 25. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Erdekes modon en akkor tudtam magamnak outolni mimkr kileptem a mamahotelbol s Pragaba koltoztem. Jobb ott melegkent bar igazabol Pesten sem ert atrocitas. Szimplan normalisan oltozom, senki nem szolt ram soha.
okt. 25. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát igazából... Egyszer egy kisebb csapat arab hátterű ember bepróbálkozott, mikor kézenfogva jártunk. Én a páromért az egész világot felégetem, és elég gyorsan levették, hogy ha a haja szála meggörbül, akkor családostól irtom ki őket. Ezt kellően megerősítette a velünk sétáló vicsorgó bordeux-i dog, a rövid monológom után pedig mutattam nekik, hogy két ujjal fogom a pórázát, és pontosan tudták, hogy ha elengedem, akkor támad. :)
okt. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!