Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés külföldön, hogy?
Hát sajnis arrajuttotam, hogy hazánkban nem igazán tudok rendes társra találni, a fiúk gyakran csak szorakoznak vagy paráznak. Arra gondoltam nyitok a külföld felé azonbelül is az usa-ra gondoltam. Szerintetek menjek el amerikáig ezért vagy aki van már tapasztalata a külföldi meleg fiúkkal mit tud javasolni? Milyen társkereső van ami az usa terűletén keresi a partnert?
Válaszaitokat előre is köszön szépen!
Romeo.com mindenhol van.
Tényleg az Egyesült Államokba költöznél, hogy párt találj? Te nagyon el lehetsz keseredve.
Ha itthon nem találsz párt, akkor miből gondolod, hogy csóró északbalkáni magyarként gagyogó angollal majd tudsz?
/ahogy látom még a magyar helyesírásod se erős/
Van szerintem itthon is rendes pasi, csak keresni kell.
Egyszer már elmentem innen én is, de visszajöttem, mint a bumeráng, pedig sok nyelven beszélek.
Szívesen adok tippeket, ha gondolod, akkor írj privit!
(Remélem, nem whisperton vagy. :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!