Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mivel külföldön élek, találok-...

Hansfarkas kérdése:

Mivel külföldön élek, találok-e érett és komoly hölgyet Magyarországon?

Figyelt kérdés

Sziasztok Farkas vagyok Magyarországról.

Bocsáss meg a rossz magyar írásomért, Németországban születtem.

Az angliai Manchesterben tanultam, befejeztem a mérnöki tanfolyamot, mielőtt visszaköltöztem Németországba, ahol a szüleim élnek.

Folyékonyan beszélek és írok angolul, folyékonyan németül és egy kicsit magyarul is, de tény, hogy nagyon szeretek majd egy érett magyar hölggyel egy komoly kapcsolatért.

Találok itt érett hölgyet??????

2022. nov. 20. 09:48
 1/9 anonim válasza:
Miért nem keresel a környezetedben, Németországban, párt?
2022. nov. 20. 09:56
 2/9 anonim válasza:
Érett az 60+-os?
2022. nov. 20. 10:06
 3/9 anonim válasza:
Te hány éves vagy? És hol élsz?
2022. nov. 20. 10:31
 4/9 anonim válasza:
Hány éves kortól,hiszen az érett nõ lehet akár hány éves is.
2022. nov. 20. 12:16
 5/9 anonim válasza:
Itt ne keress mert nagyon rafazol, van eleg magyar lany/no nemetben ahol laksz, keress ott szemelyesen.
2022. nov. 20. 12:49
 6/9 anonim válasza:
Érett? Ez mit takar...? Korban, gondolkodásban, vagy is-is? Hogyhogy nem társkeresőzől és miért pont Magyarországról szeretnél valakit?
2022. nov. 20. 15:08
 7/9 anonim válasza:

Helló! Van itt valaki?

Kérdező??

Én érdeklődnék, mert szintúgy németországi lakos vagyok, mint te. És érett is.

Du rührst dich aber nicht, Mann...

2022. nov. 20. 18:37
 8/9 anonim válasza:

Én igyekszem továbbra is privátban válaszolni, de nem megy egyik napról a másikra! Szeretnék egy kis türelmet kérni a folytatáshoz!

Ha jól emlékszem, tegnap a délelőtti órákban készültem volna folytatni a privát levelezést, de ezer más dolgom akadt.

Nem írtam, hogy hosszabb ideig magadra hagylak. Tehát várj!

2022. nov. 21. 13:01
 9/9 anonim válasza:
Ott a facebook dating pl betudod allitani h magyar nyelven beszolo embereket keressen aztan bedob vagy 50-100 attol fuggoen hol laksz. Nyilvan munchennel tobb vilag vegen kevesebb madzsar
2022. nov. 21. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!