Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Középiskolásként milyen homo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolásként milyen homo kalandod volt/van?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kivertem pár este a szobatársamnak.
tegnapelőtt 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Uncsitesómmal reszeltünk jó sokat együtt.
tegnapelőtt 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb az összes helyes osztálytársam rávettem közös masztira. Volt akivel többször is volt. Illetve volt egy akivel egyszer leszoptuk egymást persze nem végig csak kicsit szoptuk. Sose beszéltünk róla újra. De szűz volt ő is én is és hogy megtudjuk milyen érzés lehet. Nagyon jól szopott. Rá kb 2 hétre szedtem össze valakit a neten hogy élvezésig szopjon.
tegnapelőtt 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3) egymasnak vertetek vagy kulon?
tegnap 02:18
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Villamoson a tömegben nyúlt a farkamra egy öreg úr, kevés híján elélveztem. Aztán már kerestem a lehetőséget.
tegnap 06:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
17 évesen sexeltem idősebb pasival 30 éves volt most vagyok 20
tegnap 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok közös masztiban volt részem szerencsére,nagyon jó élmények voltak.
tegnap 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

20 évvel ezelőtt egy gimnazistának, nemhogy iskolásnak eszébe nem jutott volna ilyet csinálni, nemhogy leírni!

Nyilván nem erről az oldalukról ismertem meg a diákjaimat, de elég volt

Vajon miért léptem le a közoktatásból?

Tóth tanár úr

tegnap 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tóth tanár úr, én 22 évvel ezelőtt csináltam azt a szobatársamnak, szóval de bizony, eszébe jutott egy gimnazistának csinálni dolgokat. (Később egy évfolyamtársamtól más kalandokról is hallottam, ami vele esett meg.)

#1-es válaszoló

tegnap 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!