Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolásként milyen homo kalandod volt/van?
20 évvel ezelőtt egy gimnazistának, nemhogy iskolásnak eszébe nem jutott volna ilyet csinálni, nemhogy leírni!
Nyilván nem erről az oldalukról ismertem meg a diákjaimat, de elég volt
Vajon miért léptem le a közoktatásból?
Tóth tanár úr
Tóth tanár úr, én 22 évvel ezelőtt csináltam azt a szobatársamnak, szóval de bizony, eszébe jutott egy gimnazistának csinálni dolgokat. (Később egy évfolyamtársamtól más kalandokról is hallottam, ami vele esett meg.)
#1-es válaszoló
Kedves 8-as válaszoló, mondhatnám, kartársam ..
Tudod,ez nem új dolog,amit a kérdésben felvetettek és volt,van és lesz is mindig. Ha egyházi, ha világi iskola.
Mint ahogy volt a régi görögöknél is, a gymnasiumban ,például. Mikor gimis voltam, ugyanúgy megnéztük egymást,fantáziáltunk,pedig nem ma volt :)
És érdekes módon, pont 22 évvel ezelőtt, 2002 nyarán találkoztam egy volt diákommal- aki elsőéves egyetemista volt - egy tárlaton. Sem ő,sem én nem sejtettük a másikról a gimiben,hogy mi a helyzet. És lőn csoda,a tárlaton lett találkozásból egy ötéves párkapcsolat lett....
Ugyan már nem vagyok a közoktatásban,de nem emiatt, hanem más okból,de nem hinném, hogy változott volna a helyzet,a szemlélet,mert az emberi érzések sem változnak :)
Ezen kár megütközni, kedves kartársam, mert kára nem származott belőle.
Ahogyan nekem sem és sok másnak sem !
Egy másik tanár úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!