Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tini fiúk szoktatok lekelödni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 fiú kérdése:

Tini fiúk szoktatok lekelödni otthon a fürdöbe?

Figyelt kérdés

nov. 3. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben szoktak szerintem.
nov. 3. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Mindig leskelődtem mindenhol!
nov. 3. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom tiniként leskelődtem fater után, de csak mert kíváncsi voltam.
nov. 3. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ki után, hiszen csak anyukám nevelt, de aztán nagyon örültem, mikor a három évvel fiatalabb uncsitesómmal párszor együtt tusoltunk :D
nov. 3. 20:35
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Én nem tudtam és nem is akartam ,hiszen bármenyire meleg vagy bi vagyok azért számomra undorító ,hogy apám vagy a tesóm után leskelődjek!
nov. 3. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
míg otthon éltem, volt olyan
nov. 3. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

6-os.

Kit lrstél?

nov. 4. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ha adódik alkalom szoktam,bár nem egyszerű megoldani,de nem is lehetetlen.
nov. 4. 04:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kölyökkoromban nagy barátságban voltunk az egyik unokatesómmal rendszeresen egymásnál aludtunk hétvégéken. Mindig meg akartam lesni fürdés közben, mert nagyon tetszett nekem, de sosem sikerült. Aztán egyik este, mikor nála aludtam, megkérdezte, lenne-e kedvem együtt fürdeni. Egy marslakótól se lepődtem volna meg jobban, hogy őt is érdekli ilyesmi. Biztos lehet valami a génekben. Persze, hogy volt kedvem. Magamban meg azon vigyorogtam, hogy kár volt annyi energiát és óvatosságot (nehogy lebukjak) a felesleges leskelődésbe fektetnem, mikor egy sima kéréssel is elintézhettem volna. De hát ki tudhatta előre?
nov. 4. 07:40
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Lett folytatása?
nov. 4. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!