Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/13 anonim válasza:
Bevallom tiniként leskelődtem fater után, de csak mert kíváncsi voltam.
4/13 anonim válasza:
Nekem nem volt ki után, hiszen csak anyukám nevelt, de aztán nagyon örültem, mikor a három évvel fiatalabb uncsitesómmal párszor együtt tusoltunk :D
5/13 anonim válasza:
Én nem tudtam és nem is akartam ,hiszen bármenyire meleg vagy bi vagyok azért számomra undorító ,hogy apám vagy a tesóm után leskelődjek!
8/13 anonim válasza:
Igen,ha adódik alkalom szoktam,bár nem egyszerű megoldani,de nem is lehetetlen.
9/13 anonim válasza:
Kölyökkoromban nagy barátságban voltunk az egyik unokatesómmal rendszeresen egymásnál aludtunk hétvégéken. Mindig meg akartam lesni fürdés közben, mert nagyon tetszett nekem, de sosem sikerült. Aztán egyik este, mikor nála aludtam, megkérdezte, lenne-e kedvem együtt fürdeni. Egy marslakótól se lepődtem volna meg jobban, hogy őt is érdekli ilyesmi. Biztos lehet valami a génekben. Persze, hogy volt kedvem. Magamban meg azon vigyorogtam, hogy kár volt annyi energiát és óvatosságot (nehogy lebukjak) a felesleges leskelődésbe fektetnem, mikor egy sima kéréssel is elintézhettem volna. De hát ki tudhatta előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!