Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg közösségben hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg közösségben hogyan tekintenek egy olyan emberre, akinek vannak homoszexuális hajlamai, és mégis olyanokat tesz, ami kedvezőtlen a melegekre?

Figyelt kérdés

A kérdést az a politikus ihlette, aki állítólag az Alaptörvényünket írta, amiben van olyan rész, ami melegellenes, de ő maga egy olyan párt tagja (volt) aki nyíltan az LMBTQ ellen harcol, viszont lebukott, hogy részt vett egy meleg buliban.

Nyilván mindenki tudja, kiről van szó...

A kérdésem az, hogy az ilyen embereket hogyan fogadják meleg körökben?

Nem látják szívesen? Esetleg megtűrik?

Vagy belegondolnak, hogy nehéz lehetett neki felvállalni magát, ezért megértők vele?

nov. 11. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Én utálom az ilyeneket.. pl Steiner Kristóf, Whisperton, Lakatos Márk és társaik

Az a baj hogy nem fogják fel hogy mennyit ártanak a meleg közössegnek. Én kamasz koromban az ilyenek miatt harcoltam saját magam ellen.. Szerencsére később rájöttem hogy nem ez a jellemző

nov. 11. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl. Steiner Kristóf miért gondolod, hogy ártott?
nov. 11. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Azokra a politikusokra, akiket megemlítettél, nem tudok olyan szavakat találni, amivel jól kifejezhetem mennyire gyűlölöm őket. Egy kicsit sem tudom őket sajnálni és megértő sem vagyok velük szemben. Amit tesznek arra nem lehet mentséget felhozni. Megbocsáthatatlan amit művelnek. Ha annyira nem tudja magát felvállalni, akkor legalább csak saját magát rejtegesse de ne ártson már a többi melegnek. Ezeket a hitvány alakokat talán még az "egyszerű" mezei kocsmahomofóboknál is jobban gyűlölöm, mert ők elárulnak minket. Persze attól függetlenül, hogy mennyire ellehetetlenítenek minket, attól még továbbra is élnek a meleg szexuális életet és egy csepp lelkiismeretfurdalásuk sincs ezeknek a senkiháziknak. Nyugodtan néznek a tükörbe és röhögnek mirajtunk. Utolsó nyomorékok, nárcisztikus senkiházik. Nem is tudom minek léteznek ilyen alakok. Nincs szükség rájuk ebben a világban. Ha saját magukkal végeznének, azzal csak jobbá válna ez a világ.
nov. 11. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 mert erősíti a meleg sztereotípiákat, talán a mai Steiner Kristóf nem annyira, de a 15-20 évvel ezelőtti nagyon..
nov. 11. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Meleg közösség, hól?

Ki nem fogadná be? Ilyen kérdésekkel tudok neked válaszolni.

Le menne a Alteregóba és ki e dobnák - inkább fürtökben lógnának a faszán.

Kristóf? - hogy nézett ki a felvonuláson! Szakadt drogos szét aszott q - rva.

Politikusok,? Több köztük a biszex mint a heteró - legalábbis mindent is kipróbálnak felpróbálnak.

Utána ugyan az a hírolvasó aki az előtt valaki faszát szopta beolvassa a hírekben hogy abberáltak tüntetnek. 🤷‍♂️

Fiatal melegeknek innen azonnal el kell húzni a csikót, gondolkodás nélkül.

nov. 11. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

5 vagyok

Felcsesztem magam😂

M1-nél is jó pár meleg van és mégis ott dolgoznak, tükörbe tudnak nézni, és hol az a meleg közösség aki ezért kitaganá őket - sehol.

nov. 11. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Whispertonnal mi a baj?
nov. 11. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Wish elárulta önmagát,identitását

Felköpött és alállt.

Szerintem őt valóban meleg ember nem követi már, csak tinilányok.

Tv2 höz elment bohócnak, ahol őt szapulták, de van az a pénz amiért Megéri le menni kutyába nem inkább féregnek.

nov. 11. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Whisperton felnyalta magát a NERtv-be úgyhogy nyíltan meleg, besétált a pinkwashing csapdájában. A TV2-nek ő azért volt jó mert azzal hogy egy nyíltan meleg celebet szerepeltetnek mosdathatják magukat, hogy mennyire elfogadóak, LOL. De a TV2-nél ezt annyira nem gondolják komolyan hogy a Szente Vajk benyögött ilyet élőben hogy "még a csillár is melegebben ragyogott" pont az ő produkciója után. De ha neki van az a pénz?! Ő tudja, én számomra leszerepelt.
nov. 11. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!