Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan átlagosabb/vékonyabb aki még párkapcsra vágyik?
Figyelt kérdés
nov. 9. 21:01
1/7 anonim válasza:
Bi vagyok. Vékony.
Nem vagyok kapcsolatra de online mindent is
3/7 anonim válasza:
Egyetértek a 2-essel. Nem éri meg sem az időt,sem az energiát. Ott egye meg a fene az egészet. Nyugodt az életem legalább :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de ha vki szeretne írni írjon:)
nov. 10. 09:15
6/7 anonim válasza:
Valamilyen szinten a #4-el ertek egyet. En pl. immaron jo par eve keresem a masik felem, ugy, hogy manapsag mar a tapasztalatok alapjan jobban szurok, es randikra se megyek el, csak ha nagyon erzem a vibe-ot. Minden pofara eses ellenere nem vagyok hajlando feladni a dolgot, nem tudom elkepzelni, hogy pont majd en eljem le az eletem total egymagam, meg mit nem! Mondom ezt 30+ kent, az itteni mercekkel nem hogy oreg, inkabb mar halott vagyok 😂 szoval kitartas, krva nehez, de menni kell.
7/7 anonim válasza:
Ez nem feladas csak már nincs turelmem hozza amikor mindig ugyanaz ismetlodik mindig evek ota
Randi utan ghostingolnak
Akkor meg mi ertelme az egesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!