Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreznek azon férfiak akik sose kerülnek közel még átlagosabb/csúnyább nőhöz sem amikor a strandon/utcán/neten gyönyörű formájú, szép nőket látnak pl. bikiniben, stb.?
Na igen, úgy is nagyon csábító egy ilyen tökéletes formájú harapni való popsival, cicikkel, szép arccal, stb.. aztán az ember meg csak a húsosabb vagy csúnyább nőkhöz jut hozzá. De ez még a jobbik eset mert azért éri valami szexualitás, de ahogy kettes írja aki senkivel nem tud érintkezni az nem tudom hogyan nem őrül meg. Nyilván mindenkinek ott a lehetőség, hogy prostihoz menjen és ott szexelhet szép nőkkel , de az nem teljesen olyan, illetve vannak akik elvek miatt nem mennek, bár nem értem aki nem kap nőt és frusztrálja a szép nők látványa az miért nem hűti le magát prostiknál.
Nem magamról beszélek, én nem tartom problémának a prostizást ha nincs más útja a férfinak.
De sok véleményt hallottam máshol meg itt is, hogy hiába nem jut szép nőhöz a szerencsétlen férfi és csak csorgatja a nyálát utánuk akkor se megy el megdugni egy szép prostit mert, hogy neki az nem fér bele..
Mennyire kell gyávának lennie egy pasinak ahhoz hogy annyit
Oda szóljon hogy Szia esetleg még mellé azt hogy vagy ?
Ez vicc akar lenni? Szerinted ha odaszól egy átlag alatti férfi egy szép nőnek bármit akkor hirtelen hemperegni fognak vagy fintorog egyet a nő és megy tovább? Ilyen hülyeségeket nem is várok válaszba..
Mintha azt mondanád a hajléktalan problémára, hogy mennyire nehéz lenne egy csövesnek fognia magát és venni egy lakást, hogy ne az utcán aludjon..
Nem tudom hol nézelődsz, de én egy cigányhoz se mentem még, és egyiknek se volt cigányos beütése.. nem is mennék olyanhoz.
A legtöbb férfi a közelébe nem jut olyan szép nőkhöz akiket én rendszeresen dugok még ha fizetni is kell érte. Szét kell nézni rosszlanyokon, Pesten nagyon jó a felhozatal és vannak valóban jó testű és szép arcú MAGYAR lányok, nem cigányok.
6:
Ja, mert az olyan menő szöveg. Ráadásul ezt nem nagyon lehet továbbgörgetni.
-Szia,hogy vagy?
-Kösz, jól. Te?
- Én is jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!