Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom esztétikailag is gyönyörűnek és vonzónak, ha egy gyönyörű, fiatal és kedves lány érzékien maszturbál, gyönyört szerez magának?
Láttam már ilyet és nem csak azért találtam szépnek, mert fiúként engem is felizgatott, hanem szimplán is gyönyörű volt... Szerintem kifejezetten szép, akkor is, ha megpróbálom (bár rettenetesen nehéz) nem szexuális céllal nézni és nem, nem azért, mert én is csinálom vele együtt, csak én rá. Persze csak akkor, ha amúgy a lány sem inkább valami morcos banya. És nagyon vonzó, nagyon nőies, akkor is, ha egyesek az mondják, hogy "nem a női lét csúcsa, mert azért csinálja, mert nincs más".
Ez miért van így? Ha belegondolunk, igazából csak a hormonok játszadoznak...
Ezt minden férfi szépnek tartja.
Hány éves vagy? Ezt már tudni kéne.:D
Amiért engem is felizgat, ha egy férfi maszturbál. Ez a szexualitás.:D
24/L
#6.
De amikor ti masztiztok, az olyan gyönyörű esztétikailag is. :-) Nem csak, ha "szexuális szemmel" nézem.
Kedves Kérdező, én meg abban látom a szépséget, ha egy férfi maszturbál, és látni az arcán, hogy élvezi.
Ugyanezért szeretem látni orális szex során is az arcát, mert engem ez izgat.
Szerintem az nagyon szép...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!