Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli passzív fiúk: szeretitek, ha a fejeteket simogatják, hajatokat borzolgatják?
Figyelt kérdés
nov. 9. 12:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki szereti,ha szeretettel bánnak vele és érzelmesen.A simogatás abszolút ebbe tartozik, ahogy a puszi, a becézgetés, a csók és az ölelés !
Adni is, kapni is :)
2/9 anonim válasza:
40múltam,
Nem szeretik
Alázásért állnak sorba.
Minnél határozottabb, és keménykezübb annál jobban tapadnak az emberre.
Aki szerelmeskedésre vágyik édes szavakra tuti hogy a találkozó előtt 1órával lemondja.
3/9 anonim válasza:
Elhiszem Neked, 2-es,mert tapasztaltam -sajnos.
De ugye nem baj,hogy bár aktívként,de olyan vagyok és maradok, mint amit a válaszomban leírtam.
# 1
4/9 anonim válasza:
Én imádom, ha játszanak a hajammal, és én is szeretek máséba túrni.
19/ f
5/9 anonim válasza:
Igen, Vice versa
(Emellett pedig simán belefér a keményebb szex is. Nem üti egyik a másikat)
9/9 anonim válasza:
A borzolgatást nemigen szeretném mert hosszú göndör hajam van, de a simogatás belefér. Sőt elég sokszor képzelődöm azon, hogy én simogassam más fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!