Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg szaunában honnan tudják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szaunában honnan tudják, hogy én passzív vagy aktív vagyok? És kezdeményeznek az emberek ott?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kezdeményeznek ott az aktívak vagy a passzívak?

Pl: beülök egy szaunába és mellém ül valaki és konkrétan megkérdezi?

És hogy történik a kezdeményezés? Mellém ül és simogat vagy hogy van pontosan?

A másik, ha mondjuk én szeretnék valaki fele kezdeményezni akkor az, hogy "illik". "Szia, leszeretnélek sz*pni!" vagy "Szia, lenne kedved félre vonulni?

Még soha nem voltam meleg szaunában, de NAGYON vágyok rá.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy is van pontosan ezek a helyzetek.

Köszi előre is!

okt. 30. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Többször is voltam kb mindig más volt a szitu, én passzív vagyok bár sztem látszik is rajtam ezáltál inkább kezdeményeznek az aktívvak, de sokszor volt olyan hogy konkrétan felajánlottam magam és a testem
okt. 30. 16:41
 2/5 Jani Belucci ***** válasza:
88%
Túlgondolod. Nincs két ugyanolyan szituáció. Akkor fogod jól érezni magad, ha elengeded magad. Csak hagyd hogy történjenek a dolgok. Tervezni nem lehet és nem is érdemes. Ahelyett hogy minden egyes részletre rákérdezel, csak menj le, és próbáld ki milyen. Nem esz meg senki, legrosszabb esetben nem szexelsz senkivel, de azt kétlem. De annyit elárulok, hogy nincs messze az elképzelésed a valóságtól.
okt. 30. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Egy szaunában nem lehet eloretervezni. Kicsit zsákbamacska mert nem tudhatod előre aznap kikkel futsz ott össze. Nem kötelező szexelni ott, ha nem akarsz nem csinálod. Az hogy a jacuzziban simogatjatok egymást vagy vadul csokolozol egy sráccal az más sztori. A jacuzziban úgy van a kezdeményezés hogy ha pl veled szemben ül a srác aki tetszik a labaddal simogatod a másik lábát.
okt. 30. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Először gondolom inkább várod mások közeledését. Ha van ilyen (ami lehet pl. egy érdeklődő, bíztató tekintet, vagy beszélgetés kezdeményezése közömbös dolgokról, netán egy "véletlen" érintés), vedd észre ezt, döntsd el, hogy szimpatikus-e a másik és jelezd a szimpátiát részedről, bátorítsd. (Szabály, hogy elutasítás esetén tilos nyomulni.) A téma "kényessége" nyugodtan kint maradhat a ruhatárban, mindenki hasonló dolgok miatt van itt. :)

Utána jöhet a a megkezdett út folytatása, gyorsabban, lassabban.

okt. 31. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

" Szabály,hogy elutasítás esetén tilos nyomulni."

Ezt magyarázd el a 60 feletti tatáknak is,mert valahogy nem értik meg normálisan közölve....Se szaunában, se fürdőkben.

nov. 1. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!