Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szaunában honnan tudják, hogy én passzív vagy aktív vagyok? És kezdeményeznek az emberek ott?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kezdeményeznek ott az aktívak vagy a passzívak?
Pl: beülök egy szaunába és mellém ül valaki és konkrétan megkérdezi?
És hogy történik a kezdeményezés? Mellém ül és simogat vagy hogy van pontosan?
A másik, ha mondjuk én szeretnék valaki fele kezdeményezni akkor az, hogy "illik". "Szia, leszeretnélek sz*pni!" vagy "Szia, lenne kedved félre vonulni?
Még soha nem voltam meleg szaunában, de NAGYON vágyok rá.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy is van pontosan ezek a helyzetek.
Köszi előre is!
Először gondolom inkább várod mások közeledését. Ha van ilyen (ami lehet pl. egy érdeklődő, bíztató tekintet, vagy beszélgetés kezdeményezése közömbös dolgokról, netán egy "véletlen" érintés), vedd észre ezt, döntsd el, hogy szimpatikus-e a másik és jelezd a szimpátiát részedről, bátorítsd. (Szabály, hogy elutasítás esetén tilos nyomulni.) A téma "kényessége" nyugodtan kint maradhat a ruhatárban, mindenki hasonló dolgok miatt van itt. :)
Utána jöhet a a megkezdett út folytatása, gyorsabban, lassabban.
" Szabály,hogy elutasítás esetén tilos nyomulni."
Ezt magyarázd el a 60 feletti tatáknak is,mert valahogy nem értik meg normálisan közölve....Se szaunában, se fürdőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!