Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod ( aktív és passzív vagytok) ki kezdeményez többször szexet vagy ez egyén függő? Hogy zajlik nálatok ?
Figyelt kérdés
okt. 17. 20:00
1/10 anonim 

válasza:

Általában én, mert elég durva libidóm van. :D Passzív vagyok.
2/10 anonim 

válasza:

Nálunk leggyakrabban a passzív párom aki kedeményez,állandóan a farkamon lóg,imádja..
3/10 anonim 

válasza:

Full passzívként én akarok többször kefélni, én kezdeményezek
4/10 anonim 

válasza:

Aktív vagyok. 60-40% arányban én kezdeményezek.
5/10 anonim 

válasza:

Mindig a barátom kezdi. 20/f/passzív.
6/10 anonim 

válasza:

Nálunk én kezdeményezem passzív vagyok.
Egy olyan aktív jó lehet aki kezdeményez ;)
Kipróbálnám.
7/10 anonim 

válasza:

Általában én kezdeményezek, mert sokkal magasabb a libidóm
26p
8/10 anonim 

válasza:

Passziv vagyok és En állandóan akarom
9/10 youngboy26 

válasza:

erdekes, a passzivak kezdeményeznek, gondolom jol esik, amikor a lenyeg a passzivaknak bent van.
En uni, ink p valahogy bennem is ez van.
Bp
10/10 anonim 

válasza:

nálam az aktiv pasim kezdeményez.nem igazán udvarlos tipus,kimondja mit szeretne.én meg tudom mi a dolgom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!