Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív melegek, volna kedvetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív melegek, volna kedvetek beszélni egy passzív (sub) sráccal?

Figyelt kérdés
Kicsit visszahúzódó vagyok, úgyhogy csak elméleti síkon, ha ez nem okoz gondot. Amúgy én magam bármire képes lennék, amire egy nő sőt még többre is. Ha kedvesvtermészetű vagy, bár ha a szexet durván szereted megélni, vagy bármilyen módon akkor szívesen beszélgetnék veled.

nov. 2. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Beszélgetés kevés :(
nov. 2. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha gondlod dumálhatunk. Írj rám
nov. 2. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Most kár, hogy bi uni vagyok...
nov. 2. 10:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tudom hogy a fantáziálás kevés és sokan a tárgyra térnek de én nehezen nyílok meg. Meg hát ugye a 100%-is diszkréció is fontos. Tudom, azt el lehet intézni bármikor de egyelőre csak beszélgetni szeretnék róla. Tudom hogy ez sokaknak kevés.
nov. 2. 10:59
 5/10 A kérdező kommentje:
3-as: Én a nőket szeretem alapvetően de már régóta fogalalkoztat hogy milyen lenne alárendelt szerepet játszani. A csók például nálam nem játszana. Az az egy ami kizárt.
nov. 2. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Volna.
nov. 2. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb gondolod át ,hogy mi a helyzet veled,és hogy mit is akarsz egyáltalán,és hogy akarsz e valamit egyáltalán.
nov. 2. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Visszahúzódó vagy? Akkor miről akarsz irni? Ha bármire képes vagy és durván szereted akár csak fantáziálni róla akkor ird meg mit szeretnél akkor van értelme irogatni.
nov. 2. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
46%

Én megértem a kérdezőt, hasonló cipőben járok: nekem nem volt még kalandom férfiakkal, csak kacérkodok a gondolattal és nem mennék bele úgy, hogy valaki ír 2 mondatot és másnap találkozunk is.

Egyébként én (szerintem) enyhe biszex lehetek, max orális szexet tudok elképzelni, csòk és anál pedig egyenesen kizárt nálam.

nov. 2. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, totál engem írtál le. Se többet, se kevesebbet nem kell írnom. Ugyan ilyen sub lennék én is.
nov. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!