Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív homoszexualitásnak van külön zászlaja, emblémája?
Figyelt kérdés
Például ha egy oldalon a profilomnál leírás nélkül akarom tudatni hogy passzív vagyok, akkor azt lehet valamilyen zászlóval vagy logóval tudatni? Ahz tudom, hogy a melegeknek alapból van. Most itt nem azon van a hangsúly hogy meleg vagyok e vagy sem, csak érdeklődöm.
Köszi előre is a válaszokat.
ma 08:34
1/7 anonim válasza:
Talán egy seggluk jó lenne a prifilképedre, az elég sokmindent elárul
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ.
ma 09:22
4/7 A kérdező kommentje:
A te bohócságod nevetséges. Nem tudsz elmenni egy kérdés mellett, inkább itt éled ki magad. Ki is a nevetséges?
ma 10:05
5/7 anonim válasza:
Milyen bohocság? Minek mindennek zászlót meg jelképet adni? Van egy a melegeknek, biszexuálisoknak meg a transzoknak. Ez már komoly ellenérzést vált ki az emberekből. Pont az ellenkezőjét érik el ezzel. Én is meleg vagyok de nár komolyan elegem van ebből az egész baromságból..
6/7 Jani Belucci válasza:
Barack emoji, vagy lefelé mutató nyíl.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkora probléma, ha valaki szűkíteni próbálni a kört? Mert nem szimplán vagyok meleg, hanem csak kizárólag sub. Így nem ír rám egy olyan, aki kölcsönösen szereti. Köszi az uccsó választ. Ennek legalább van értelme.
ma 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!