Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti is szoktatok irigykedni a lányokra?
Azért valljuk be, a lányoknak rengeteg lehetőségük van normális és egészséges párkapcsolatra/fiúkkal randizni. De nem egyszer hallottam és látom, hohy csúnyán viselkednek fiúkkal és átverik/kihasználják őket, hisztiznek, játszadoznak velük. És olyan fiúkról beszélek, akik alapból tök normálisak és kedvesek, hűségesek, de mégis ezt kapják. Ráadásul sok fiú piszok jól néz ki és nagyon igényes, adnak magukra, a lányoknak viszont nem elég, amit kapnak. Azért is emelem ki, mert nekem például pont a "heterós", férfias típus jön be, illetve normális párkapcsolatra és randizásra vágyok. Szóval ezért is vagyok nagyon irigy, hogy mennyivel könnyebb lánynak lenni ebből a szempontból.
Például nem egyszer hallom, hogy a lányok csak "hobbiból" randiznak és meghívatják magukat mindenféle drága helyre és étterembe a fiúkkal. Meg mindenféle elvárásuk és igényük van, drága ajándékokat akarnak, ékszereket, stb. Vagy például a szexet (puncit) használják zsarolásként.
Na és ez dühítő és elszomorító, hogy én melegként csak álmodozok arról, hogy valaha részem legyen egy normális kapcsolatban, vagy hogy olyan igazán férfias karakterű fiúkkal ismerkedjek, ami a lányoknak tök természetes és adott. És sokszor mégsem értékelik a lehetőségeiket, hiszen majd jön a következő. Aztán mennyi, szerintem full vonzó srác van parlagon, mert nem kellenek a nőknek...
Nem vagyok rájuk irigy egyáltalán. Minden társadalmi csoportnak megvannak a maga keresztjei. A nőknek is, a férfiaknak is. A melegeknek is. Az egy másik kérdés, hogy olyan embert, mint amilyet leírsz - hobbiból randizás stb. -, nem viselek el hosszútávon a környezetemben. Kevés ember vesz engem körül, de ők kivétel nélkül korrekt, tisztességes emberek, függetlenül attól, hogy nők-e vagy férfiak.
24/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!