Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktatok irigykedni a lányokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok irigykedni a lányokra, hogy sokkal több lehetőségük van párt találni, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nyilván azoktól kérdezem, akiknek nincs jelenleg boldog párkapcsolata. Én sokszor irigykedek, mert annyi helyes, vonzó hetero fiú van, folyton látok az utcán valakit, vagy boldog fiatal heteró párokat, egy lánynak 1000x több esélye van bármire, ismerkedni, párt találni, a fiúk futnak utánuk általában. És pont a heterós, fiús típus a gyengém, ami meleg fiúnál ritka, heteró fiúknál ez általános.

Melegként, főleg idéken annyira kevés a lehetőség, eleve kevesen vagyunk, és még a kevésből is csökken a jelöltek száma, mert pl. valaki a férfias/valaki a lányos típusú fiúkat szereti, valaki aktív/valaki passzív, sokan csak szexet akarnak, stb.

2023. máj. 4. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Ugyan már. Egy meleg pasi 500x alkalommal tud több pasit felszedni mint egy normál hetero férfi nőt.
2023. máj. 4. 16:41
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem. És a nőknek is csak akkor van több esélye, ha hosszú combú kebelcsodák, akik akárkivel leállnak, az átlag nőnknek se könnyű ismerkedni. Hát még a kövéreknek! Két húgom van, csinosak, de mesélhetnék mit kínlódnak a pasikkal (ők is).

"És pont a heterós, fiús típus a gyengém, ami meleg fiúnál ritka" Már miért lenne ritka? Nálunk a kis karcsú , lányos fiúkból nincs csak elvétve.

2023. máj. 4. 17:30
 3/10 A kérdező kommentje:

1# válaszolónak. Azt kérdeztem, hogy a lányokra irigykedni, nem heteró fiúkra. És arra én igenis irigykedek, hogy sokkal több lehetőségük van alapból, főleg egy átlagos párkapcsolatra.

És szerintem ez elég túlzás, a melegek nagyon válogatósak, sokan kéretik magukat, beképzeltek.

2023. máj. 4. 17:44
 4/10 A kérdező kommentje:
2# szerintem pont a lányos fiúkból van több.
2023. máj. 4. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok lehet.
2023. máj. 4. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen egyetértek a kérdezővel. Nekem is ugyanúgy az ilyen tipikus "99%, hogy hetero" srácok jönnek be, és ők észre sem vesznek... De ha már ott egy random lány (és nem is kell feltétlenül szépnek, vagy vékoynak lennie) egyből mindegyik neki akar imponálni.

És ha belegondolok, majdnem az összes barátnőmnek van, vagy volt már barátja nekem meg még nem sosem volt, és valamiért úgy érzem, hogy esélytelen... Persze biztos van sok meleg fiú, aki már 20 év alatt megtapasztalta a viszonzott szerelmet, de ők vagy nagyon helyesek, vagy pedig alacsonyak az elvárásaik. Sajnos rólam egyik sem mondható el... :/

És abban is egyetértek, hogy ritka az ilyen típusú meleg srác... Aki kapcsolatot szeretne fiatalon, az általában lányosabb, aki pedig számomra vonzó, az szinte csak szexet keres, mert úgyis tudja, hogy bárkit megkaphat, ezért nem akar elköteleződni senki mellett.

2023. máj. 4. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarlak elkeseríteni, de a csak dugni akar elég általános a melegeknél.
2023. máj. 4. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os válaszolót teljesen átérzem, ugyanígy vagyok én is 😔
2023. júl. 26. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy csaj a saját erejéből nemigazán tud szopatni... D
júl. 15. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, valóban 😀 Bár aki inkább a lány helyében lenne, akár a szexben is, mint én, irigykedhet így is úgy is.
júl. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!