Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti is szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti is szoktatok irigykedni a lányokra?

Figyelt kérdés

Azért valljuk be, a lányoknak rengeteg lehetőségük van normális és egészséges párkapcsolatra/fiúkkal randizni. De nem egyszer hallottam és látom, hohy csúnyán viselkednek fiúkkal és átverik/kihasználják őket, hisztiznek, játszadoznak velük. És olyan fiúkról beszélek, akik alapból tök normálisak és kedvesek, hűségesek, de mégis ezt kapják. Ráadásul sok fiú piszok jól néz ki és nagyon igényes, adnak magukra, a lányoknak viszont nem elég, amit kapnak. Azért is emelem ki, mert nekem például pont a "heterós", férfias típus jön be, illetve normális párkapcsolatra és randizásra vágyok. Szóval ezért is vagyok nagyon irigy, hogy mennyivel könnyebb lánynak lenni ebből a szempontból.

Például nem egyszer hallom, hogy a lányok csak "hobbiból" randiznak és meghívatják magukat mindenféle drága helyre és étterembe a fiúkkal. Meg mindenféle elvárásuk és igényük van, drága ajándékokat akarnak, ékszereket, stb. Vagy például a szexet (puncit) használják zsarolásként.

Na és ez dühítő és elszomorító, hogy én melegként csak álmodozok arról, hogy valaha részem legyen egy normális kapcsolatban, vagy hogy olyan igazán férfias karakterű fiúkkal ismerkedjek, ami a lányoknak tök természetes és adott. És sokszor mégsem értékelik a lehetőségeiket, hiszen majd jön a következő. Aztán mennyi, szerintem full vonzó srác van parlagon, mert nem kellenek a nőknek...

okt. 26. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, bi vagyok, de szoktam irigykedni a lányokra. Ha másért nem, akkor azért, hogy sokkal könnyebben találnak pasit maguknak, ha dugni akarnak, mint én. Különösen igaz ez itt, ahol élek, Alsóbivalybasznádon.
okt. 29. 07:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Ja hát ha lenne nekem is pasim én sem irigykednék valószínűleg 😅

És igen, akiket én látok korombeli fiatal srácok, nem mindenki, de elég sokan nagyon igényesek. Meg hát eleve nem "melegesek"

okt. 29. 07:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy dolgot leszámítva nem irigykedem a lányokra. Ez az egy dolog: társadalmilag sokkal elfogadottabb, hogy lepippantanak egy farkat (és jóval gyakrabban összejön nekik, ha szeretnék).

Én ugyanezt szeretném, lehetőleg úgy, hogy állandó partnerem van rá, de nagyon nehéz találni.

okt. 29. 19:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Na ugye, a lányoknak több a lehetőség 😄
tegnapelőtt 06:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam. Főként azért, mert kivétel nélkül mindenkinél volt megcsalás, és olyan hangnem van a párjuk és köztük hogy azt én soha nem engedném meg.

Ez kb. 99,99 %-ban igaz azokra akiket ismerek.

Néha teljesen elképesztő amiket mesélnek, gondolkodásmód...

tegnap 22:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát az egy dolog hogy egyes lányok kiállhatatlanok és rosszul választanak, de attól még sokkal több lehetőségük van és könnyebben tudnak családot alapítani, nyugodtan együtt élni egy fiúval
ma 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!