Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat én inkább szexelnék nokkel csak sajnos nem all fel rajuk a farkam
Ferfiakkal meg nemfogok
"Hat én inkább szexelnék nokkel csak sajnos nem all fel rajuk a farkam
Ferfiakkal meg nemfogok"
Akkor ne szexelj férfiakkal és nincs gond. Nem kötelező.
Drága 44-esem! Te vagy az aki nem akarja megérteni, hogy mit jelent az a szó, hogy "ösztön". Már leírtam többször. Egy internetes szótárban is megnéztem mit jelent:
Ha pedig ezután is azt mondod, hogy nem is azt jelenti és a meleglobbi miatt átírták a jelentését akkor menthetetlen vagy. Úgy tűnik hiába vettem a fáradtságot és gépeltem rengeteget. Felesleges volt mert ez az egész ami kettőnk között lezajlott az egy álvita mégpedig azért mert te nem akarod belátni a saját hibádat és minden korrigálásomra azt mondod, hogy én nem értem mit beszélek és hogy nekem nem tudsz "segíteni". Veled befejeztem. Bebizonyosodtam arról, hogy troll vagy.
Aki szerint nincs evolúciós haszna, az buta.
Egyrészt csökkenti egy faj túlszaporodását, segíti a fennmaradást, ugye valakinek dolgoznia is kell, másrészt egy meleg nagyobb eséllyel lesz egyedülálló és pl részt tud venni az idős szülei segítésében, még akinek családja van, az nem.
És igen, ez, hogy családban élünk vagy van nyugdíjrendszer csak egy mesterséges dolog, amit egyszer kitaláltak.
És nyilván van, akinek ez jó, mert ezzel butítani lehet az embereket, lásd vallási vezetők, akik a hívekből élnek, vagy ugye a nyugdíjrendszerrel való riogatás, hogy ha nem születik elég gyerek, nyilván ha a felső 10% csak fele ennyire lenne gazdag, bőven jutna a nyugdíjakra is, de mondjuk ahhoz nem kellene lenyúlni a befizetéseket.
A homofóbia egy jó poltikai és gazdasági kampány arra, hogy mások pénzét lenyúlják és még bűnbaknak is jók.
Ugye ezért harcolnak a kisebbségek a jogaikért, hogy ők nem rabszolgának és bűnbaknak születtek, amivel riogatni lehet a milliárdos politikusoknak.
Ezek ordítják telipofával, hogy "stop woke".
"Jobban szeretnék normális életet, ez a hányadék bu-ziság csak tönkretette az egész életemet"
Nem a bu-ziság tette tönkre az életedet, hanem te magad.
Ez jut eszembe rólad:
"...Az élet olyan, mint a kalácstészta. Minden ember megkapja a maga adag tésztáját, aztán azt formálhat belőle, amit akar. Mindig tőlünk függ, mi lesz a tésztából: gyönyörű, sima, foszlós kalács vagy összeesett, keletlen vakarék, amelynek a széle odaégett. És az ember csak egyetlen tésztát kap. Aki odaégeti, nehezen csinálhat belőle valami újat. Sok fiatal nem érti, mennyire fontos, hogy a tésztát már az elején helyesen formálják."
Én szeretek meleg lenni. Szeretek szabadon szeretni, és történetesen nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy én kit szeretek. Ott b.szod el, hogy téged mások véleménye tart életben. Na de milyen élet ez? Tényleg ezt akarod? Tényleg ilyen nyomorult életre vágysz, ami mások véleményétől függ???
Nem a melegség a gond, hanem az önértékeléseddel van baj.
Önmagában attól nem lesz lehetetlen az életed.
Vannak olyan mentális betegségek, amik tönkre teszik az életet.
Nyilván egy civilizálatlan országban nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!