Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz, hogy a homoszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a homoszexualitás betegség?

Figyelt kérdés

nov. 5. 00:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
89%
7~ Ez is téveszme, ugyanúgy nincs megerősítve a kromoszóma-hiba sem! Nincs tudományos magyarázata, ezért megalkották a szexuális identitásokat és preferenciákat. Nem látható vérből, nem látható kromoszómából, nem látható előre a magzatnál, nem látható külalakról többnyire, na meg a melegek sem egyformák.
nov. 5. 09:29
 22/61 anonim ***** válasza:
60%
Láb fétisesek is beteg emberek volnának?
nov. 5. 09:58
 23/61 anonim ***** válasza:
71%
Aki szereti bort, de utálja a sört ő is beteg?
nov. 5. 09:59
 24/61 anonim ***** válasza:
10%

Eléggé:D

nov. 5. 10:29
 25/61 anonim ***** válasza:
75%
18-19# én arra reflektáltam, hogy a 16-os szerint ,,Két alapvető ösztön létezik, ami minden élőlényben megvan: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás az egyiknek ellentmond, tehát betegség.''. Ezek szerint a tudatos döntés is a betegség irányába megy el, holott nagyon nem az. Ha tudatosan nem örökítem tovább a génjeimet az egy megfontolt választás, mert pl. valaki utálja a gyerekeket, vagy genetikai rendellenességek tömkelegei vannak a családban. A homoszexualitás nem tudatos választás, de ettől függetlenül van, aki szeretne gyereket nevelni homoszexuálisként. Ezek szerint minden nő és férfi, aki nem akar gyereket, szexuális orientációtól függetlenül beteg!? Mert ez így jön le. Nem kérnek a faj fennmaradásából, mert leszarják, más a fontos, nem lehet, stb., akkor ők betegek, igen?
nov. 5. 10:32
 26/61 anonim ***** válasza:
7%
#25 Sajnos annál érthetőbben nem tudom elmagyarázni, mint ahogy a 19-es hozzászólásomban leírtam.
nov. 5. 10:51
 27/61 anonim ***** válasza:
61%

Mivel nem befolyásolja az életminőséget, így nem.

Akinek viszont sok gyereke van, az életminőség romlást okoz, így a túlszaporodást hamarabb lehetne betegségnek nevezni.

Egzisztenciális válságot, szorongást okozhat sok gyereket eltartani, privát szféra lecsökken, a párkapcsolatot rombolja.

Ehhez képest egy meleg pár vagy egy egyedülálló meleg élete maga a kánaán.

nov. 6. 02:41
 28/61 anonim ***** válasza:
78%
Nem az, de ha az is lenne, akkor mi van, nem árt vele senkinek.
nov. 8. 01:20
 29/61 anonim ***** válasza:
21%
#27 Befolyásolja az életminőséget, mert nem lehet az illetőnek gyereke, legalábbis természetes úton. A (testi eredetű) meddőségnek is ez a következménye, és azt érdekes módon mindenki betegségnek tartja.
nov. 8. 08:39
 30/61 anonim ***** válasza:
20%

Befolyásolja az életminőséget mert kigunyolnak meg kikozositenek mindenhonnan

Amugy meg betegség mert ha egy fajbol egy egyed nem tud szaporodni mert nem a nostenyek vonzzák akkor kihalásra van ítélve

nov. 8. 09:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!