Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Történt-e már veled olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt-e már veled olyan, hogy valaki szexuális ajánlatot tett neked? Milyen körülmények között, hogyan történt?

Figyelt kérdés
Ki volt az illető? Hány évesek voltatok?
tegnap 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Itt gy-n sokszor. Egyszerűen rámírtak páran miután meglátták néhány kérdésnél a válaszomat. Azt nem tudom hány évesek lehettek, de mivel úgysem akartam senkivel összejönni ezért nem is kérdeztem őket.
tegnap 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Gyerek voltam és egy idősebb srác ajánlott pénzt ha kisebb játékokba bele megyek.

Később meg úgy 17 lehettem amikor egy huszonéves srác tett ajánlatot egy bulin.

tegnap 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Goldengate.hu-n fent vagyok es ott mar tobben ram irtak ilyen temaban. Egyetlen egyszer mentem bele.
tegnap 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Még középiksolaban, lehettem vagy 16-17. Felsőbb évről 2 srác egy szünetben, hogy menjek fel velük a mosdóba szopjam le őket. Én nem mentem, és azóta se bánom hogy így döntöttem, mert kitudja mi sült volna ki belőle

26F

tegnap 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer egy fesztiválon egy lány felajánlotta, hogy leszop ha kinyalom. Jó üzletnek tűnt és az is volt.
tegnap 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem tobbszor is volt ilyen, legelsonel en 16 voltam az illeto 40 valamennyi
tegnap 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Romeon többször, ezekkel semmi baj nem volt, visszautasítottam udvariasan, ennyi.

Viszont volt egy, ami irgalmatlanul felhúzott. Magánoktatok, és az egyik srác, akit tanítottam, megtalálta Romeon a profilon, és azt mondta, hogy szívesen fizet úgy, hogy megdug. A lakótársaimat sajnálom egyedül, mert fél óráig magamból kikelve üvöltöttem vele, hogy mit képzel, és ezt nekik végig kellett hallgatniuk.

Azzal semmi bajom nincs, hogy Romeon megtalált, ott kint van az arcképem, vállalom, ami ott kint van. Nem is lehet vele zsarolni, felőlem annak adják tovább, akinek akarják, nyíltan meleg vagyok. De ez a szexszer fizetek dolog, na ez irgalmatlanul felhúzott.

tegnap 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért lettem ennyire lepontozva? Valami rosszat mondtam?
tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!