Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legdurvább tett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább tett, amit felelsz vagy mersz játékban, vagy esetleg fogadásból bevállaltál? Hogy sikerült a végrehajtás?

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 19:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Fogadás volt, ha buktam csináltatnom kellett egy nyelv pct. 3 éve van nyelv pc-m😂😂
2023. máj. 29. 19:07
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Egy meleg haverom mondta hogy nincs olyan hogy valakit 30 percig lehet szopni. Mondtam, hogy de van. ÉN! Nem hitte el. Megtette. A fogadás tétje az volt ha nem igaz megdughat. (senkinek se hagynám) Ha igazam van akkor megdughatom. Megdugtam :)
2023. máj. 29. 19:12
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Aktiv vagyok es volt egy hetero baratom aki nagyon bejott es mondtam mindig h engem nem lehet megdugnu stb

Kerdezztek felelsz vagy merszen h van e olyan ember akinek engednem h megdugjon hat az a batatom volt az es este megdugott

2023. máj. 29. 19:17
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem felelsz vagy merszbe de egyszer egy haver mondta, hogy az ő farka olyan amit mindenki megkíván ha látja. Mondtam hogy tuti nem. Ismertem egy nagyon válogatós díva srácot. Mondtam ha őt megszerzi 30 percig a szolgája leszek. Pontosabban ezt ő szabta feltételnek. Esélytelennek láttam mert a csávó size queen volt. 20 cm alattit soha nem... Na a srácot bevállalta volna. Mutatta az üzenetet. 30 percre így szolgája lettem. Eléggé felkavaró emlék volt. Folyamatosan pofont adott, Felséges Uramnak hívatta magát, megdugta a szám, telefirkált, stb. Őszinte leszek. Megviselt. Az egész "barátságunk" (haverság inkább) megromlott ezután. Mert ott akkor tényleg megalázó volt. Főleg mikor leköpött meg a számba. Nem is értem miért tűrtem. Mármint tényleg nem értem miért nem vicceltem el vagy ilyesmi. Hisz felállhattam volna bármikor.
2023. máj. 29. 19:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
#2 mármint úgy kellett szopnia, hogy 30 percig nem élvezel el?
2023. máj. 29. 19:19
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

#5 nem. El kellett volna addig sülnöm. Mert ő bárkit elélveztet 10p alatt. Nem ment neki :D

#4 és miért nem álltál fel akkor? lehet tudat alatt élvezted. sok ilyen van. nekem is volt már ilyen szolgám. élvezte.

2023. máj. 29. 19:23
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

#5 vagyok.

Így már értem. Ez izgalmas játék, még én is kedvet kaptam hozzá, pedig még sosem volt élőben semmilyen szexuális viszonyulásom férfiakhoz.

2023. máj. 29. 19:26
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

Teljes női fehérneműszetben és magasarkúban főztem a kibővitett baráti társaságnak.

38/F

2023. szept. 4. 22:44
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Bi srácot a barátnője előtt kellett lesz*pjak, a vége az lett, hogy belé mentem és a lány kinyalta
2023. szept. 4. 22:49
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Erenyövet viselek, fogadtam néhány sráccal egy foci meccs eredményén, ha veszt a csapatom a konditerem zuhanytójában végig sétálok meztelenül erényövben, vesztettem. Viszont az egyik gyúros srácnak ez annyira bejött hogy azóta is dugunk néha.
2023. szept. 5. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!