Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legdurvább tett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább tett, amit felelsz vagy mersz játékban, vagy esetleg fogadásból bevállaltál? Hogy sikerült a végrehajtás?

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 19:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
54%
A legnagyobb K*rvák xdd
okt. 5. 23:22
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Gruppiban 3-3 fiút kellet leszopni,lenyelni.Ki a gyorsabb?A tét a többi

résztvevő egy tálba verték,köpték az anyagot,amit a vesztesnek kellet

meg inni

okt. 6. 04:56
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen vereség után kellett először teljesen boobs öltöznom, sminkkel és egyebekkel azóta ezt eléggé megszerettem…
dec. 6. 10:42
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Volt egy haverom, aki nagyon durván dugott. Fogadtunk, hogy nem állítom le, ha mégis, akkor jöhet mellé két haverja, és azt csinálnak velem, amit akarnak. Leállítottam. Kezdetnek elővett egy dildót, amit egy órán át izomból tolt belém, a végén mellé a farkát, aztán jött a második srác, eggyel nagyobb dildó izomból egy óráig, a végén mellé a farkát, aztán a harmadik, extrém vastag dildó egy óráig, a végén mellé a farkát. Aztán dupla, a két farok közé először a vékonyabb, aztán a középső, aztán a nagyon vastag dildó. Levezetésképp iszonyatosan elintéztek egyenként. Fájt nagyon, de életem legjobb menete volt.
jan. 9. 23:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Full női En tenni egy éjszakai sétát egy haverral majd nyilvános helyen le…
jan. 10. 06:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Írj mesét Andersen

jan. 10. 07:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A többiek előtt leszoptam egy srácot, aztán a g*cijét megosztottam egy csajjal.
jan. 10. 22:00
 28/29 anonim ***** válasza:
Négyen voltunk meleg haverok valaki kitalálta,hogy húzzunk lapot aki a tök alsót húzza az lesz megdugva. Szerencsére én húztam ki a tök alsót! Azóta is igy hivnak!
ma 20:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Leszbizés egy barátnőmmel.

Elég "meszire" kelett mennünk.

ma 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!